Γιώργος Πετρόχειλος: Μίλησε για την επί 36 χρόνια σύντροφό του, Μαρία Γιαννοπούλου
Showbiz

Γιώργος Πετρόχειλος: Μίλησε για την επί 36 χρόνια σύντροφό του, Μαρία Γιαννοπούλου

Ο Γιώργος Πετρόχειλος σε συνέντευξή του μίλησε για τη σύντροφό του επί 36 χρόνια την ηθοποιό Μαρία Γιαννοπούλου.

Έμαθες να ζεις και με τα πολλά και με τα λίγα.

Με τη Μαρία περνάμε καλά.

Πώς είναι να είσαι 36 χρόνια με την ίδια γυναίκα; Μια ζωή...

Ξέρω πως είναι πολύ σπάνιο. Δεν θα πω πως γνώρισα μια γυναίκα στη ζωή μου, κι αυτό ήταν. Δεν ήμουν και το καλύτερο παιδί του κόσμου, ούτε το πιο ήσυχο. Πιστεύω πως τον τομέα γυναίκα τον γνωρίζω. Όταν γνώρισα αυτή τη γυναίκα, κατάλαβα πως είναι ένα διαφορετικό, πανελεύθερο κύτταρο. Η Μαρία με κράτησε. Έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, μια ιδιαίτερη συμπεριφορά που πηγάζει από μια φοβερή ψυχή, μια φοβερή αίσθηση δικαίου και μια εσωτερική ελευθερία. Γεννήθηκε έτσι. Την γνώρισα 16 χρονών. Ήταν αθλήτρια, έριχνε ακόντιο στον Πανελλήνιο και ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδος στις κορασίδες. Αργότερα ασχολήθηκε με το χορό, το τραγούδι και τελευταία με την ηθοποιία. Μετά την «Λάμψη» και το «Ροζ συννεφάκι» βαρέθηκε. Δεν τη γούσταρε τη δουλειά. Όσο μεγάλωνε και ανακάλυπτε τον εαυτό της, βαριόταν τη νύχτα. Δεν την ήθελε. Είναι παιδί του ήλιου, του φωτός, της μέρας.

Υπάρχει τηλεόραση τώρα;

Υπάρχει. Έχει καλές και κακές στιγμές. Παλιότερα ήταν περισσότερες οι καλές στιγμές, γιατί πρόσεχαν περισσότερο το προϊόν. Τώρα προσέχουν άλλα πράγματα, αλλά ας μη το συζητήσουμε.

Πες μου τι φοβάσαι περισσότερο. Άλλοι φοβούνται τη μοναξιά. Αλλά εσύ έχεις μια γυναίκα που λατρεύεις.

Είναι δώρο Θεού. Το ωραιότερο δώρο.

Τι φοβάσαι; Την αρρώστια; Τον θάνατο;

Τίποτα από αυτά. Όλα μπορώ να τα αντιμετωπίσω με σθένος, μέχρι εκεί που θέλει ο Θεός. Ή η θεά τύχη. Αυτό που θέλω είναι να με αφήσει όσο γίνεται περισσότερο να χαίρομαι αυτόν τον υπέροχο ουρανό, το χώμα, τους φίλους και την υπέροχη γυναίκα μου. Λατρεύω να ζω για να τα χαίρομαι. Αυτό που φοβάμαι έχει σχέση με όλα αυτά. Κυρίως με τον ήλιο και το χώμα. Φοβάμαι την καταστροφή αυτής της χώρας.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved