Κατερίνα Στικούδη: Όλα όσα είπε για την Φουρέιρα και το Survivor
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Όλα όσα είπε για την Φουρέιρα και το Survivor

Κατά καιρούς δημοσιεύματα θέλουν την Κατερίνα Στικούδη και την Ελένη Φουρέιρα να είναι σε κόντρα για το στυλ τους. 

Τι είπε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή Dot;

«Με την Φουρέιρα δεν έχουμε πιαστεί μαλλί με μαλλί και δεν πρόκειται. Δεν υπήρξε συγκεκριμένος καβγάς και συγκεκριμένη παρεξήγηση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι πρέπει να κάνουμε παρέα και να είμαστε κολλητοί» και συνέχισε για το Survivor:

«Μου πρότειναν να πάω στο Survivor. Είπα «όχι» για πάρα πολλούς παράγοντες. Πρώτα από όλα για την υγεία μου. Εγώ έχω τη διατροφή μου, τις βιταμίνες μου. Δεν θα μπορούσα να αντέξω ούτε μία μέρα. Μετά, έχω τόση δουλειά που δεν θα μπορούσα να αφήσω την επαγγελματική μου πορεία για να κάνω κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει όλο αυτό το ξεκατίνιασμα και είναι κρίμα να κρίνουμε ανθρώπους και προσωπικότητες υπό αυτές τις συνθήκες. Δεν πολυπαρακολουθώ το Survivor. Ο Bo έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Μου άρεσε λίγο πιο τσουπωτούλης.

Και 100% τηλεθέαση να είχε, δεν θα πήγαινα. Και 1.000.000 ευρώ την εβδομάδα να μου έδιναν, δεν θα πήγαινα στο Survivor. Κατά λάθος τράκαρε κάποιος. Γυρνάς χωρίς πλευρά. Τι άλλο να σου πω πάνω σε αυτό. Κοίτα τι μπορεί να συμβεί; Δεν θα έπαιζα ποτέ με την υγεία μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved