«Φωτογραφία μου δεν δημοσιεύεται ούτε στα σταυρόλεξα! Μου λένε ότι δεν «πουλάω»
Showbiz

«Φωτογραφία μου δεν δημοσιεύεται ούτε στα σταυρόλεξα! Μου λένε ότι δεν «πουλάω»

Σοκαριστική παραδοχή από ένα γνωστό και πολύ αγαπημένο πρόσωπο της ελληνικής showbiz. Ο ίδιος μιλά για τα παιδικά του χρόνια, το όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αλλά και τις… δημόσιες σχέσεις.

-Δύσκολα παιδικά χρόνια;

«Πολύ. Σε ηλικία δύο χρονών ο πατέρας μου μας εγκατέλειψε. Η μητέρα μου δεν ξαναπαντρεύτηκε. Με μεγάλωσε με πολύ κόπο κι εργάστηκε σκληρά. Στο σχολείο δεχόμουν πολύ σκληρό bullying, μια και δεν είχα μπαμπά να με υπερασπιστεί. Ήταν όμως και η διαφορετικότητά μου από τα υπόλοιπα παιδιά: Λεπτεπίλεπτος, αθώος, ονειροπόλος και χόρευα παντού. Ακόμα και στον δρόμο!» τόνισε ο Δημήτρης Παπάζογλου στην Espresso.

-Η μητέρα σας γνώριζε αυτό που βιώνατε;

«Καταλάβαινε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά δεν ήθελα να την επιβαρύνω με το πρόβλημά μου. Με προστάτευε όσο μπορούσε και, από την άλλη, μου έριχνε ξυλιές για να συνετιστώ.»

-Το όνειρο πότε έγινε πραγματικότητα;

«Στην εφηβεία γράφτηκα σε σχολή χορού, αλλά χρειάστηκε να κάνω πολλές δουλειές για τα δίδακτρα: καφετζής, κουρέας, ηλεκτρολόγος και ελαιοχρωματιστής.»

-Τα καταφέρατε όμως!

«Ναι, αλλά φωτογραφία μου δεν δημοσιεύεται ούτε στα σταυρόλεξα! Μου λένε ότι δεν «πουλάω». Δεν καταλαβαίνω γιατί «πουλάει» ο πρώην σύντροφος της Ελενας Ράπτη; Ποιος αγοράζει δίσκους του Λούκα Γιώρκα;»

-Και τι σκέφτεστε;

«Ψάχνω κάποιον να αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις μου, διότι εγώ πόρτες δεν χτυπάω!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved