«Η Αλίκη, όταν τελείωσε ο γάμος της, με κάλεσε να παραστώ ως μάρτυρας στο διαζύγιο»
Showbiz

«Η Αλίκη, όταν τελείωσε ο γάμος της, με κάλεσε να παραστώ ως μάρτυρας στο διαζύγιο»

Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν. Η σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το διαζύγιο της αγαπημένης ηθοποιού…

-Είναι «αυστηρό» πεδίο ο χορός;

«Δεν μπορείς να κάνεις εύκολα καριέρα, όπως συμβαίνει στο τραγούδι ή στο θέατρο. Ειδικά στις πίστες, όσο πιο μπανάλ είσαι τόσο μεγαλύτερη η επιτυχία!» τόνισε στην Espresso ο Δημήτρης Παπάζογλου.

-Και τι μετράει;

«Το πάθος! Δεν ξέρω αν είχα ταλέντο, αλλά είχα και έχω πάθος για τη δουλειά μου. Το 1981, στο ξεκίνημά μου, είχα δηλώσει πως θέλω να γίνω η Ελλη Λαμπέτη στο είδος μου.»

-Νιώθετε μεγάλος σταρ;

«Φυσικά.»

-Η Βουγιουκλάκη πώς ήταν στα backstage;

«Δεν εφησύχαζε. Επένδυε σε φρέσκα πρόσωπα, κυρίως σε εργασιομανείς, γι’ αυτό και υπήρξα προσωπική της επιλογή. Ξεκινήσαμε με την «Εβίτα», όμως την καριέρα μου τη χρωστάω στον δεύτερο σύζυγό της, τον Γιώργο Ηλιάδη.»

- Πώς έγινε αυτό;

«Στο πρώτο μας επαγγελματικό ραντεβού του είπα: «Σε μια σταρ πρέπει να κρύβουμε τα ελαττώματα και να βγάζουμε τα προτερήματα». Κατάλαβε αμέσως τι εννοούσα. Η Βουγιουκλάκη ήταν άρρυθμη, αλλά είχε φοβερή εξυπνάδα να αποστηθίζει τον ρυθμό, πράγμα πολύ δύσκολο. Ηταν λίγο άχαρη και ίσως αυτό στάθηκε η αφορμή να τη λένε ατάλαντη. Μεγάλο ψέμα. Η Αλίκη ήταν σπουδαία, λαμπερή και πάνω στη σκηνή φώτιζε ένα ολόκληρο θέατρο.»

-Η σχέση σας «έδεσε» κι εκτός δουλειάς;

«Δεν ξέρω αν με θεωρούσε φίλο της. Ωστόσο, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, τότε που τελείωσε ο γάμος της με τον Γιώργο Ηλιάδη, με κάλεσε να παραστώ ως μάρτυρας στο διαζύγιό τους.»

-Τι σας εντυπωσίαζε στην Αλίκη;

«Ολα! Ακόμα και την τακτική να κάνει φίλους τους εχθρούς της!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved