Νταλάρας-Στόκας: Παρουσίασαν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά
Showbiz

Νταλάρας-Στόκας: Παρουσίασαν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά

Χθες, Τετάρτη 31 Μαΐου, δύο από τις σπουδαιότερες φωνές-θρύλους του ελληνικού τραγουδιού, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μπάμπης Στόκας, 

συναντήθηκαν με την υποστήριξη του Μελωδία 99.2 στην ιστορική σκηνή της Ιεράς Οδού για μία και μόνη βραδιά, προκειμένου να ερμηνεύσουν ζωντανά τα 11 εκλεκτά τραγούδια του άλμπουμ ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη και μουσική Γιώργου Σαμπάνη.

Η βραδιά, όπως ήταν αναμενόμενο, εξελίχθηκε στο πιο σπάνιο μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ανέβηκαν μαζί στη σκηνή της κατάμεστης Ιεράς Οδού, λίγο μετά τις 20:00, αρχικά ερμηνεύοντας καταχειροκροτούμενοι το ντουέτο «Κλειδαριές», με το οποίο ξεκίνησε το κοινό τους μουσικό ταξίδι πριν από περίπου ένα χρόνο.

Στη συνέχεια, αφού καλωσόρισαν το θερμό κοινό που είχε σπεύσει έγκαιρα να εξασφαλίσει προσκλήσεις γι΄αυτή την πραγματικά αξέχαστη βραδιά, κάλεσαν στη σκηνή τους δύο δημιουργούς που υπογράφουν το άλμπουμ ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, τη στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη και τον συνθέτη Γιώργο Σαμπάνη, καθώς και τη διευθύντρια της Cobalt Music κα Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία από την πρώτη στιγμή πίστεψε, αγκάλιασε και στήριξε το εγχείρημα.

Στην πορεία της βραδιάς, οι δύο τραγουδιστές ερμήνευσαν, εναλλάξ, τα 11 τραγούδια- του δίσκου, αποκαλύπτοντας σιγά σιγά τη λάμψη τους, ενώ στις βίντεο-οθόνες προβάλλονταν τα πρωτότυπα εικαστικά βίντεο με την υπογραφή των αναγνωρισμένων σύγχρονων Ελληνίδων καλλιτέχνιδων Μαρίας Ευσταθίου και Ελεάννας Μαρτίνου, βίντεο που έγιναν με τη βοήθεια της Eleftheria Tseliou Gallery για να συμπληρώσουν & να ολοκληρώσουν την εμπειρία αυτής της σπουδαίας μουσικής σύμπραξης.

Ο Γιώργος Νταλάρας αποκάλυψε ότι τον ταλαιπωρεί μια ίωση και πως κανονικά δεν θα έπρεπε να τραγουδάει, αλλά το έκανε με μεγάλη χαρά και απέδειξε ότι είναι ένας άψογος επαγγελματίας.

Στην Ιερά Οδό βρέθηκαν μεταξύ άλλων για να τιμήσουν τους καλλιτέχνες και το όλο εγχείρημα οι: Μάνος Ελευθερίου, Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δήμος Αναστασιάδης, Παυλίνα Βουλγαράκη, Μαριάνα Τουμασάτου με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου και ο Κώστας Σπυρόπουλος.

Η νέα τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί από την Cobalt.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved