Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Φοβάμαι την κακή ζωή»
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Φοβάμαι την κακή ζωή»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί να δουλεύει πολύ, αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για να κάνει όσα θέλει και να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Έχουν δημιουργηθεί εμπόδια στην πορεία σου;

«Αυτά τα ξέρω εγώ, η δουλειά μου δεν είναι να λέω προς τα έξω τι περνάω, τα κρατώ μέρα μου. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τα συζητάω μαζί τους, που είναι εκτός τηλεόρασης, οι φίλοι μου»

Τι φοβάσαι;

«Φοβάμαι την κακή ζωή, το να ζω πολλά χρόνια χωρίς να περνάω ωραία, δεν φοβάμαι το θάνατο. Φοβάμαι το να μιζεριάζεις, να μην καταλαβαίνεις ότι δεν περνάς καλά και να κάθεσαι να συμβιβάζεσαι. Φοβάμαι τους συμβιβασμούς»

Δεν χρειάστηκε ποτέ να συμβιβαστείς;

«Πάρα πολλές φορές χρειάστηκε να συμβιβαστώ, αλλά το πολεμάω συνεχώς να σταματήσω να συμβιβάζομαι. Μπορεί να μην τα καταφέρω ποτέ, αλλά θα πεθάνω με το να αγωνίζομαι μπας και τα καταφέρω. Τις μεγαλύτερες άμυνες τις βγάζω στο ποδόσφαιρο, όταν παίζω αμυντικός»

Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο σου;

«Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να δω το γιο μου ευτυχισμένο σε ό,τι μου πει ότι θα γίνει, σε ό,τι θα κάνει στη ζωή του, σε ό,τι κι αν συμβεί στη ζωή του. Οι νέοι γονείς είναι μια συγκλονιστική γενιά γονέων. Έχουμε πάρει πολλά ωραία πράγματα από τους γονεί3 μας εμεί5 οι 35άρηδες, 40άρηδες και τα δίνουμε στα παιδιά μας» δήλωσε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved