Κώστας Κρομμύδας: «Αυτό που έζησα στην Κέρκυρα ήταν συγκλονιστικό»
Showbiz

Κώστας Κρομμύδας: «Αυτό που έζησα στην Κέρκυρα ήταν συγκλονιστικό»

Αξέχαστη θα μείνει στον Κώστα Κρομμύδα η εμπειρία του γυρίσματος για τη βρετανική σειρά «The Durrells», στην Κέρκυρα!

Το επόμενο ραντεβού του με το σετ της σειράς θα γίνει στα μέσα Ιουνίου στο νησί των Φαιάκων και δεν βλέπει την ώρα... Και όχι άδικα, αφού πρόκειται για μια άρτια παραγωγή, ενώ οι Βρετανοί έχουν μόνο καλά λόγια να πουν γι' αυτόν!

Ο ηθοποιός υποδύεται με στιλ τον διευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, ο οποίος στο πρώτο πλάνο ανοίγει τη βαριά πόρτα της βίλας των Ντάρελ για να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό.

«Αυτό που έζησα στην Κέρκυρα ήταν συγκλονιστικό! Νιώθω υπέροχα» λέει στην «Espresso» ο Κώστας Κρομμύδας και συνεχίζει μιλώντας μας για το συγκεκριμένο γύρισμα. «Εγινε σε μια πανέμορφη βίλα, δίπλα στο λιμάνι. Θεωρώ ότι αυτή η σειρά είναι ύμνος στα Επτάνησα. Είναι μια σειρά που εκθειάζει τις ομορφιές της Ελλάδας και είναι μια συγκλονιστική ευκαιρία για το όμορφο νησί των Φαιάκων», λέει και στη συνέχεια εκφράζει την αγανάκτησή του για την απουσία της Πολιτείας από τόσο σημαντικές εκδηλώσεις.
«Μια τέτοια παραγωγή και το υπουργείο Πολιτισμού και το υπουργείο Τουρισμού δεν έχουν επισκεφθεί τα γυρίσματα. Ειλικρινά, δεν τους καίγεται καρφί; Κοιμούνται;» σχολιάζει και συνεχίζει στον ίδιο τόνο: «Να μου πείτε, εδώ συνήθως κάνουν τη ζωή δύσκολη σε όσες ξένες κινηματογραφικές ή τηλεοπτικές εταιρίες θέλουν να γυρίσουν ταινίες ή σειρές στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να χάνονται χρήματα και δωρεάν διαφήμιση. Η συγκεκριμένη σειρά είναι του ίδιου επιπέδου και έχει την απήχηση της ταινίας “Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι”, και κανείς αρμόδιος δεν έχει κάνει κάτι. Είναι να τρελαίνεσαι...» καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved