Μιχάλης Κουινέλης: Μιλά για τη συνεργασία του με την Μαρίνα Σάττι
Showbiz

Μιχάλης Κουινέλης: Μιλά για τη συνεργασία του με την Μαρίνα Σάττι

Ενα κορίτσι με προσόντα, παιδεία και επιθυμία για ψάξιμο.

Η Κρητικοπούλα από το Ηράκλειο, από τα παιδικά της χρόνια, άφησε τα δάχτυλά της να χαράξουν διαδρομές πάνω στα πλήκτρα του πιάνου και μέσα από αυτό να ακολουθήσει μια πορεία στη μουσική η οποία θα την έβγαζε πολύ μακριά αλλά και ψηλά. Στα 18 της εισάγεται στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής, αλλά παράλληλα σπουδάζει χορό, τραγούδι και θέατρο.

Η Μαρίνα Σάττι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, θα συνεργαστεί με πολλούς και σπουδαίους καλλιτέχνες, θα τραγουδήσει για ταινίες, θα πάρει μέρος σε παγκόσμια φεστιβάλ. Ακόμη και η υποκριτική είναι κάτι που τη γοητεύει, θα πρωταγωνιστήσει σε νεανικές σειρές αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις. Εκεί που πραγματικά θα μαγέψει το κοινό είναι στο μιούζικαλ του «Σρεκ» ως πριγκίπισσα Φιόνα. θα πάρει μέρος και σε μεταγλωττίσει ταινιών, θα γίνει η φωνή της γοργόνας Αριελ και θα συμμετάσχει στη «Βαϊάνα», όπου θα συναντηθεί με τον Μιχάλη Κουινέλη.

Η συνάντηση τους είναι καρμική. Μετά από πολύωρες συζητήσεις για τη μουσική, οι δυο τους αποφασίζουν να κάνουν τη θεωρία πράξη και καταλήγουν σε συνεργασία. Ο Μιχάλης μιλώντας στο Πρώτο Θέμα θα εξηγήσει ότι όλο αυτό που συμβαίνει δεν είναι ανεξήγητο.

«Αυτό που έκανε δεν είναι τυχαίο. Της αξίζει γιατί έχει κανει "τρελές" σπουδές. Εχει πίσω της πολλά χρόνια σπουδών τα οποία της έδειξαν και της άνοιξαν τον δρόμο. Είναι ο τρόπος σκέψης και η προσέγγιση που κάνει στα πράγματα που αφορούν τη μουσική και κυρίως τη σύνθεση. Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Πόσο ωραία "αλητεία" είναι αυτό το μονοπλάνο που έκανε... Έγραψα το τραγούδι για εκείνη με πολλή χαρά και ξέροντας πώς αντιλαμβάνεται τη μουσική. Σκέφτηκα πολύ πριν προχωρήσουμε. Τώρα το βλέπω, βλέπω τι συμβαίνει και είμαι πολύ χαρούμενος. Γιατί αυτό το παιδί δεν είναι σαν ό,τι κυκλοφορεί και επενδύει σε μια συγκεκριμένη εμφάνιση και στυλ τραγουδιού. Η Μαρίνα με είχε μαγέψει από τη "Βαϊάνα ". Εκεί κατάλαβα ότι δεν είναι τυχαίο πλάσμα η ίδια αλλά ούτε και αυτό που κάνει», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved