Πλάκα – Τάκας: «Προστατεύουν» τη σχέση τους
Showbiz

Πλάκα – Τάκας: «Προστατεύουν» τη σχέση τους

Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Πηνελόπη Πλάκα και ο αγαπημένος της σύντροφος επιχειρηματίας Νικόλας Τακάς να ζουν τον απόλυτο έρωτα, ωστόσο το ερωτευμένο ζευγάρι αποφεύγει συστηματικά τα «φώτα» της δημοσιότητας, κάνοντας σπάνια δημόσιες εμφανίσεις για να μη δίνει στόχο στα αδιάκριτα βλέμματα.

Τρανή απόδειξη, η ηχηρή απουσία της ηθοποιού οπό τον γάμο της αδελφής του Ν.Τακά που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Η Πηνελόπη, σύμφωνα με πληροφορίες της Real δεν έδωσε το «παρών» στον γάμο της Ειρήνης Τακά και του συντρόφου της, του ιατρού Γιώργου Καρατσαή, που πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο το περασμένο Σάββατο στο εκκλησάκι της κατοικίας που διατηρεί η οικογένεια Τακά στην περιοχή Ελαιώνες στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

«Η Πηνελόπη ήθελε πολύ να παρευρεθεί σε αυτόν του γάμο, αλλά τελικά αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερα να μείνει μακριά για να μη δώσει λαβές για σχόλια. Έχει πολύ καλές σχέσεις με την αδελφή του συντρόφου της Ειρήνη, απλώς θέλει να προστατέψει τη σχέση της με τον Νικόλα», αποκαλύπτει στην εφημερίδα άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της ηθοποιού και συμπληρώνει:

«Η Πηνελόπη σέβεται το γεγονός ότι ο σύντροφος της είναι εκτός χώρου και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο θέλει, όσο γίνεται, να τον κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved