Σάκης Ρουβάς: «Μέσα από τα λάθη μου ανακάλυψα διαφορετικές πτυχές δικές μου»
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: «Μέσα από τα λάθη μου ανακάλυψα διαφορετικές πτυχές δικές μου»

Για την πρώτη φορά που βρέθηκε μπροστά στο γυαλί, τι θυσίες έχει κάνει για την καριέρα του αλλά και για το αν έχει κάνει λάθη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Σάκης Ρουβάς.

Για την καριέρα θυσίασα... «Δεν νιώθω ότι θυσίασα ούτε ότι θυσιάστηκα. Δόθηκα και δίνομαι και μάλιστα με όλη μου τη δύναμη σε ό,τι έχω κάνει και σε ό,τι κάνω. Είμαι, λοιπόν, γεμάτος αγάπη, δημιουργία, θετική ενέργεια, γιατί κυνηγώ τα θέλω μου, την αλήθεια μου»

Μου αρέσει που ο κόσμος με αποκαλεί,.. «Σάκη»! «Σάκη μου»! «Σάκη μας»!»

Σάκης σημαίνει... «Αυτό αναζητώ κι εγώ αδιάκοπα, καθημερινά. Αυτή η διαδικασία αναζήτησης με κινητοποιεί, με προχωρά, με εξελίσσει»

Η λέξη σταρ... «Αστέρι, φως, λάμψη, ενέργεια, ζεστασιά, συναίσθημα, δύναμη. Πιστεύω πως όλοι μας έχουμε τη δύναμη να είμαστε αυτόφωτοι, να αναδείξουμε το προσωπικό μας φως, να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας με τέτοιον τρόπο ώστε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να βρει το φως του, το αστέρι του»

Ναι, έκανα λάθη... «Ευτυχώς, γιατί τα λάθη είναι τα πια ουσιαστικά μαθήματα ζωής. Μέσα από τα λάθη μου ανακάλυψα διαφορετικές πτυχές δικές μου στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς-αλλά όχι μόνο στον δικό μου, αλλά και στων ανθρώπων γύρω μου», λέει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved