Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Μιλά για το ρόλο της στη νέα σειρά «Κόκκινο νυφικό»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Μιλά για το ρόλο της στη νέα σειρά «Κόκκινο νυφικό»

Το σίριαλ «Κόκκινο νυφικό» πριν καν ξεκινήσει έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες. Τι λέει για αυτό η Κωνσταντίνα Μιχαήλ;

«Η προσδοκία ξεκινάει και δημιουργείται από τους ανθρώπους και τους μύθους γύρω απ' αυτούς. Στην περίπτωση του «Νυφικού» η Βάνα Δημητρίου -γνώριμη μου από παλιά στα τηλεοπτικά λημέρια- ήταν αυτή που με προσέγγισε για τον ρόλο μιας ανεξάρτητης, μοντέρνας, αλλά και μυστήριας γυναίκας. Το σενάριο που έγραψε είναι ένα εγκώμιο για τη γυναίκα του σήμερα, την ανεξάρτητη και απενοχοποιημένη από τα γνωστά μοτίβα και κυρίως αυτό της "αιώνιας μάνας»! Θέλω να πω, η ηρωίδα που θα υποδυθώ, εκτός των άλλων, προσπαθεί να αποκόψει τον γιο της από τον ομφάλιο λώρο που μεταξύ μας, σφίγγει τον λαιμό πολλών Ελλήνων. Επίσης, η δική μου προσδοκία άναψε με τον σκηνοθέτη μας, τον Ανδρέα Γεωργίου, μια προσωπικότητα μαγνητική, με εξαιρετική ματιά στο θέαμα», λέει η ηθοποιός στο Πρώτο Θέμα.

Το γεγονός ότι στη ζωή της απέφυγε τα νυφικά ήταν επιλογή ή συγκυρία;

«Εχω πει κι άλλες φορές ότι δεν έχω πρόβλημα με το νυφικό σαν κοστούμι. Όπως επίσης έχω δει κάτι νυφικά πραγματικά αριστουργήματα που τα γλυκοκοιτάζω τελευταία. Ομως, όλη αυτή η φιλοσοφία του γάμου, της προετοιμασίας, της περιουσίας που πρέπει να διαθέσεις της κακόγουστης συνήθως παράστασης της ημέρας εκείνης με αφήνουν παγερή αδιάφορη. Από μικρή ήμουνα τέτοια γυναίκα, δηλαδή δεν καταλάβαινα γιατί απασχολεί τους ανθρώπους και κυρίων τις γυναίκες όλη αυτή η διαδικασία, που ουσιαστικά γίνεται για τους όλους και όχι για την αγάπη ενός ζευγαριού», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved