Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν μου χαρίστηκε  τίποτα πραγματικά, δούλευα πάρα πολύ»
Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν μου χαρίστηκε τίποτα πραγματικά, δούλευα πάρα πολύ»

Οι δύο σύζυγοι της Μαρίας Ιωαννίδου ήταν μεγάλες προσωπικότητες του χώρου, οι αείμνηστοι Βαγγέλης Σειληνός και Φρέντυ Γερμανός...

«Ο Σειλινός με βοήθησε, φυσικά ήμουν ένα αστέρι τότε και βοηθήθηκε κι εκείνος που τότε ήταν με την Προκοπίου. Ήμουν νέο παιδί με τα διπλώματα μου, ήμουν ωραίο κορίτσι και καλή χορεύτρια, έτσι με πήρε κατευθείαν στο πλάι του, με παντρεύτηκε κιόλας εκβιαστικά...»

Γιατί εκβιαστικά;
«Μου είπε ότι θα κάνουμε ζευγάρι εφόσον παντρευτούμε, δεν ήθελε να με χάσει, βέβαια με έχασε πολύ νωρίς, αλλά... Ούτε οι γονείς μου ήθελαν ούτε εγώ, ήμουν πολύ νέα 16-17 χρονών, και 19 χρονών γνώρισα τον Φρέντυ Γερμανό»

Δεν βοήθησαν ώστε να ανοίξουν «πόρτες» στην πορεία σας;
«Όχι, δεν μου χαρίστηκε τίποτα πραγματικά, δούλευα πάρα πολύ. Με πίστεψαν ο Σειληνός, ο Δαλιανίδης, ο Πάντζας, ο Ληναίος, ο Κακογιάννης, που έπαιξα με τη Λαμπέτη και τον Χορν. Με πίστεψαν κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι, δεν μου έκαναν χατίρι. Η Έλλη Λαμπέτη με λάτρευε"

Που «έκλεισαν οι πόρτες»;
«Σε έργα συγκεκριμένα που έπρεπε να έχω συμμετοχή, για να ανεβάσουν σ' ένα καλύτερο επίπεδο την καριέρα μου ή διαφορετικό, να κάνω ρεπερτόριο, εκεί μου «έκλεισαν» κάποιες πόρτες», λέει η ίδια στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved