Ζαρίφη: «Τον χειµώνα θα πατήσω το σανίδι. Δεν ξέρω µόνο µη µε κυνηγήσουν µε βρεγµένη σανίδα µετά»
Showbiz

Ζαρίφη: «Τον χειµώνα θα πατήσω το σανίδι. Δεν ξέρω µόνο µη µε κυνηγήσουν µε βρεγµένη σανίδα µετά»

Πληθωρική, µε βιτριολικό χιούµορ και έντονο αυτοσαρκασµό, η Κατερίνα Ζαρίφη ετοιµάζεται να κάνει το ντεµπούτο της στο θεατρικό σανίδι µε µια θεότρελη κωµωδία που θα ανέβει τον χειµώνα στη «Θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη».  

 

Να ξεκινήσουµε από την είδηση ότι θα ανέβεις πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή...

Είδηση... µεγατόνων τη λες αυτή! Κι αν µε αντέξει η σκηνή, θα φανεί (σ.σ.: γελάει)! Ε, ναι, λοιπόν, τον χειµώνα θα πατήσω το σανίδι -δεν ξέρω µόνο µη µε κυνηγήσουν µε βρεγµένη σανίδα µετά- µε µια δυνατή κωµωδία που γράφει ο τάχιστα ανερχόµενος Γιώργος Γιαννακόπουλος, βασισµένος σε µια σπαρταριστή ιδέα της οµάδας «L’eau», και θα τη σκηνοθετήσει ο αγαπηµένος µου Αντώνης Λουδάρος. Μόλις µε προσέγγισαν για να παίξω µε τον απόλυτο µύθο Ζωή Λάσκαρη, µου κόπηκαν τα πόδια από τον φόβο, αλλά είπα το «ναι» µε µεγάλη χαρά. Ο τίτλος ακόµα δεν έχει αποφασιστεί, αλλά έχει να κάνει µε τρεις φίλες, που πρόκειται να παίξουµε η Λάσκαρη, η Φωτεινή Ντεµίρη κι εγώ, που χτυπηµένες από την κρίση βρίσκουν έναν παράνοµο τρόπο να βγάλουν χρήµατα. Θα κλάψετε από τα γέλια!

∆εν έχεις ξανακάνει θέατρο, αλλά υπάρχει µια εικόνα ότι έχεις ανέβει ξανά στη σκηνή.

Ίσως γιατί είχα κάνει γκεστ εµφανίσεις σε σειρές όπως οι «Βασιλιάδες» και «Αστέρας Ραχούλας» και περάσµατα από
µια-δυο ταινίες προ Χριστού... Θέατρο, όµως, όχι, δεν είχα τολµήσει να κάνω ως τώρα, αν και ήταν το όνειρο που είχα από παιδί. Είχα µια πετριά, να το πω, ένα κόλληµα, και ήλπιζα κάποια στιγµή να έρθει µια δυνατή πρόταση που να µε κεντρίσει, να µε αφορά.

Τι σε κέντρισε, λοιπόν, και είπες το «ναι» στη Ζωή Λάσκαρη για την κωµωδία αυτή;

Λες όχι στη Λάσκαρη, αγαπούλα µου, που λέει κι εκείνη (σ.σ.: γελάει); Πήγα να τη βρω µε κόµπο στο στοµάχι, το κατάλαβε και µου είπε: «Τέλος! Αφού πιστεύω σε εσένα, θα το κάνεις! Και τέρµα οι πληθυντικοί». Είναι θεά η γυναίκα! Ακοµπλεξάριστη, πιο νέα από όλους µας, γενναιόδωρη, µια µεγάλη αγκαλιά... Από την άλλη, βρήκα εξαιρετική την υπόθεση του έργου, που δεν µπορώ να σου προδώσω, η οποία έχει δεκάδες σπαρταριστές, γερές ανατροπές (σ.σ.: Θα σoυ τα πω off, δεν µε αφήνουν).

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved