Σοκάρει η Σκάρου με την περιγραφή της: «Διερχόμενοι με φωτογράφιζαν αιμόφυρτη και σμπαραλιασμένη»
Showbiz

Σοκάρει η Σκάρου με την περιγραφή της: «Διερχόμενοι με φωτογράφιζαν αιμόφυρτη και σμπαραλιασμένη»

Φέτος, στις 28 Ιουνίου, συμπληρώνονται τρία χρόνια από το ατύχημα της Πένυς Σκάρου και η τραγουδίστρια θα το... γιορτάσει με τον τρόπο της.

«Κάθε χρόνο γράφω κάποιες συμβουλές για τα νέα παιδιά που οδηγούν μηχανάκια στη ζούγκλα της Αθήνας και των μεγάλων ελληνικών πόλεων. Το φετινό μου μήνυμα είναι πιο σκληρό: "Παιδιά, πετάξτε τα μηχανάκια. Κι αν δεν μπορείτε να το κάνετε, να φοράτε ακριβό -και όχι της πλάκας, όπως εγώ- κράνος, που θα σας προστατεύει πραγματικά».

Και αφηγείται ότι φέτος την πλησίασε ένας νεαρός που την περιέθαλψε την ώρα του ατυχήματος, μαζί με έναν άγνωστο γεράκο, τον οποίο η ίδια αποκαλεί «φύλακα άγγελο» της. «Ο νεαρός αυτός και ο γεράκος με κρατούσαν στο έδαφος για να μην κουνιέμαι επί 40 λεπτά, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να με πάρει. Τον ρώτησα τι έκανα και μου είπε ότι φώναζα "πονάω", ενώ και κάποιοι διερχόμενοι, που σταματούσαν για να δουν τι συνέβη, με φωτογράφιζαν αιμόφυρτη και σμπαραλιασμένη» λέει στην espresso και συνεχίζει:

«Είναι η παιδεία του Ελληνα, που λέγαμε πιο πριν... Οσο νια τον παππούλη που ήταν εκεί, πιστεύω ότι ήταν κάποιος άγιος. Ο άγγελος μου εμφανίστηκε από πάνω μου για να μην πεθάνω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved