«Έχω χάσει πολλά κομμάτια της προσωπικής μου ζωής για να αποφύγω το κυνηγητό με τους παπαράτσι»
Showbiz

«Έχω χάσει πολλά κομμάτια της προσωπικής μου ζωής για να αποφύγω το κυνηγητό με τους παπαράτσι»

Μια όμορφη, λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια όπως είναι η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχει τη ματαιοδοξία να βλέπει αψεγάδιαστό τον εαυτό της στις σελίδες των περιοδικών;

«Είμαι από 13 χρόνων στον χώρο. Εχω κάνει πάρα πολλές φωτογραφήσεις, έχω προβληθεί πολλές φορές -κάποιες μάλιστα άθελα μου-, το έχω χορτάσει όλο αυτό. Επίσης, δεν θεωρώ ότι το νόημα της ζωής είναι εκεί. Έχω χάσει πολλά κομμάτια της προσωπικής μου ζωής προσπαθώντας να την κρατήσω κρυφή και να αποφύγω το κυνηγητό με τους παπαράτσι. Πάντα κάτι σου αφαιρούν αυτά από την ιδιωτική ζωή σου.

Ωστόσο, εγώ τα έχω ανάγκη. Είναι ένα κομμάτι η επαγγελματική ζωή μου, -μου αρέσει, την αγαπώ, είμαι επαγγελματίας, δουλεύω άπειρες ώρες αν χρειαστεί, αλλά υπάρχει και ένα κομμάτι προσωπικής ζωής το οποίο πολλές φορές χρειάστηκε να θυσιάσω. Τα χρόνια περνάνε. Δεν έχω καμία ματαιοδοξία να είμαι στα εξώφυλλα. Προτιμώ την αληθινή ζωή.

Μ' αρέσει να έχω την ηρεμία μου, να μπορώ να βγαίνω με τους φίλους μου και να είμαι άνετη, να μην έχω το άγχος αν κάποιος με παρακολουθεί. Είναι μια πιεστική σκέψη. Γι' αυτό λέω ότι έχω θυσιάσει πράγματα. Και δεν ξέρω αν τελικά είναι κέρδος αυτό για μένα. Πάντα το άγχος μου ήταν να μη γυρίσω πίσω και πω έφτασα σε αυτή την ηλικία και τι έχω κάνει; Έχω κάνει όσα θέλω; Ή έχω καταπιεστεί περισσότερο από όσο θα ήθελα;

Πλέον είμαι ώριμη και συνειδητοποιημένη. Και επειδή παίρνω πολλή αγάπη από τον άνθρωπο που έχω επιλέξει να είναι δίπλα μου και γεμίζω από αυτό, έχω βρει πού βρίσκεται το νόημα της ζωής», εξομολογείται η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved