Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Όλοι οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή μου ήταν ιδιαίτεροι!»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Όλοι οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή μου ήταν ιδιαίτεροι!»

Τι ρόλο έχει παίξει ο έρωτας στη ζωή της Κωνσταντίνας Μιχαήλ;

«Το πρόβλημα αρχίζει όταν ο έρωτας τελειώνει και μένεις με τις αναμνήσεις για τις χαζομάρες που έκανες για χάρη του! Μετά, εκείνο που μετράει είναι η ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζεις την... κρυάδα. Κατά συνέπεια ο έρωτας παίζει τον ρόλο του κι εγώ τον δικό, μου. Οι συναισθηματικές μου σχέσεις είναι πρωτότυπες, συνηθισμένες, βαθιές αγάπες που μένουν μέσα μου, φλερτ άκυρα που οδηγήθηκαν σε λάθος μονοπάτια. Οπως όλοι οι άνθρωποι, έχω κι εγώ τα πάνω και τα κάτω μου. Δεν με κάνουν πιο ιδιαίτερο άτομο, αλλά σίγουρα για εμένα όλοι οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή μου ήταν ιδιαίτεροι!»

Πρόσφατα ανέβασε στα social media φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Παρίσι, όπου παραβρέθηκε καλεσμένη σε έναν γάμο. Γιατί δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια;

«Ο γάμος γίνεται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια, να δημιουργήσουν τη δική τους φωλιά. Εγώ δεν είχα πρόβλεψη για τέτοιου είδους αποστολή. Η αποστολή μου είναι να εξερευνήσω τον εαυτό μου, να τον αναπτύξω και να αφήσω ίχνος στο παγκόσμιο κύπαρο! Κι επειδή σε βλέπω και αγχώνεσαι για το αν θα βάλω νυφικό, σου απαντώ ότι θα βάλω, και μάλιστα κόκκινο! θα πρωταγωνιστώ στη σειρά της Βάνας Δημητρίου «Κόκκινο νυφικό» που θα σκηνοθετεί ο Ανδρέας Γεωργίου για τον Alpha. Εχω μεγάλη χαρά γιατί στη σειρά αυτή θα παίζουν ταλαντούχοι ηθοποιοί από τη νέα γενιά της τηλεόρασης, όπως ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο οποίος θα υποδύεται και τον γιο μου, η Γιούλικα Σκαφιδά, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Δανάη Σκιάδη, ο Νίκος Πουρσανίδης, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης», λέει μεταξύ άλλων στην εφημερίδα Ειδήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved