Κρινιώ Νικολάου: Ήταν λάθος της Πάολας να μιλήσει για τον Καζαντζίδη
Showbiz

Κρινιώ Νικολάου: Ήταν λάθος της Πάολας να μιλήσει για τον Καζαντζίδη

Η τραγουδίστρια, Κρινιώ Νικολάου σε μια απο τις σπάνιες συνεντεύξεις της μιλάει στον Κεν Αλεξανδράτο και στο Celebrity Life Game για όλα.

Τις καινούργιες τραγουδίστριες πως τις βλέπεις ;
Πάντα ήμουν δύσκολη στις επιλογές μου για το αν μου αρέσει κάποιος τραγουδιστής ή τραγουδίστρια. Τα πράγματα τώρα έχουν παρά γίνει λόγο και των social media, παλιότερα ήταν μόνο η τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Τώρα είναι πιο σκληρά τα πράγματα.
Πως βλέπεις τα νέα κορίτσια στην πίστα; Ποια είναι η διαφορά με τις τραγουδίστριες της γενιά σου; Σε τι επενδύουν σήμερα;
Επενδύουν μόνο στην εικόνα, μόνο στην εικόνα όμως.
Ξεχωρίζεις κάποια τραγουδίστρια ή κάποιον τραγουδιστή;
Υπάρχουν νέα παιδιά που έχουν δυνατότητες απλά θέλουν λίγου καλλιέργεια
Από παλιούς έχει τύχει να ζηλέψεις με την καλή έννοια την φωνή κάποιου;
Από παλιότερους ο Λιδάκης είναι ένας πολύ καλός τραγουδιστής και ο Κότσιρας είναι ένας πολύ καλός τραγουδιστής, οι ακόμα πιο παλιά γενιά έχει γράψει ιστορία και πια ότι αντέχει είναι αποδεκτό.
Ποιο πιστεύεις ότι είναι το βασικό συστατικό που πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει μια επιτυχημένη καριέρα;
Σίγουρα η φωνή αλλά και το πώς θα προβάλει τον εαυτό του προς τα έξω, γιατί τα νέα παιδία παρασύρονται με τα media με τα reality που γίνονται τώρα. Γενικώς μπερδεύονται και δεν ξέρουν που να πατήσουν.
Εσύ είσαι υπέρ των talent show;
Έτσι όπως γίνονται τα talent show όχι
Αν σου έκαναν πρόταση να είσαι κριτής σε ένα από αυτά;
Δεν νομίζω να ήμουν γιατί θεωρώ ότι είναι μια βιομηχανία όλο αυτό το κομμάτι που δεν ξέρω πόσο καλό κάνει στα παιδιά, δεν ξέρω αν μπορεί να βγει κάποιος να μείνει ή να τον βγάλουν για όσο χρόνο κρατάει ένα προϊόν που έχει ημερομηνία λήξης, πιστεύω ότι έτσι χρησιμοποιεί η μουσική βιομηχανία τα παιδιά και δεν κάνει καλό, θεωρώ μετά από ένα τέτοιο talent show είναι στην αφάνεια επιλέγουν ένα δυο άτομα και μετά τίποτα, ατό είναι λίγο επικίνδυνο για την ψυχολογία του παιδιού. Κάποια πάντως έχουν πολύ καλό υλικό.
Εσύ ποιο παρακολουθείς;
Δεν βλέπω τηλεόραση γενικά τυχαία αν θα δω κάποια εκπομπή. Το The Voice είχε πολύ καλό υλικό και οι κριτές ήταν πολύ καλοί, θεωρώ ότι είχαν πολύ καλές κριτικές και τα παιδιά είχαν πολύ καλές φωνές. Αλλά πως εκμεταλλεύονται αυτά τα παιδιά και πάλι είναι λίγο παρακινδυνευμένοι.

Πριν λέγαμε για τους νέους καλλιτέχνες η Πάολα έκανε κάποιες δηλώσεις κατά του Στέλιου Καζαντζίδη. Είπε ότι εκμεταλλευτικέ τον πόνο και την φτώχεια των ανθρώπων τότε για να γράψει τραγούδια.

Δεν το έχω ακούσει αλλά αν είπε κάτι τέτοιο θεωρώ ότι ήταν λάθος γιατί η μουσική και η τέχνη γενικότερα απευθύνεται στον κόσμο, η σύγχρονη μουσική περισσότερο και η λαϊκή μουσική απευθύνεται στα προβλήματα του κόσμου, κάποια εποχή μεσουρανούσε το επαναστατικό τραγούδι. Ο Παπακωνσταντίνου τραγούδησε εκείνη την εποχή που η Ελλάδα ήταν σε δύσκολη πολιτική κατάσταση, ο κόσμος έπαιρνε κουράγιο, έπαιρνε δύναμη μέσα από αυτά τα τραγούδια τον συντρόφευαν, η εποχή του Καζαντζίδη ήταν πάλι δύσκολα τα πράγματα οπότε τα τραγούδια του δεν μπορούσαν να είναι χαρούμενα και η Πάολα αυτή την στιγμή τραγουδάει τα αντίστοιχα τραγούδια για την εποχή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved