Μαρία Μπεκατώρου: «Μπορεί να έχω αδικηθεί, αλλά δεν έχω νιώσει άσχημα»
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Μπορεί να έχω αδικηθεί, αλλά δεν έχω νιώσει άσχημα»

Αλλαγές έγιναν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Πώς αντέδρασε η Μαρία Μπεκατώρου στην είδηση της επιστροφής του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1;

«Με μεγάλη, χαρά, γιατί τον αγαπώ πολύ. Τον θεωρώ μέντορα μου και ήθελα πολύ να έρθει πίσω. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια που είναι σε μας» λέει στο Secret.

Η ίδια νιώθει ότι το κανάλι την έχει εντάξει στην οικογένεια του; «Νιώθω ζεστά και αυτό για μένα είναι σημαντικός παράγοντας για να παραμείνω σε ένα κανάλι».

Αν υποθέσουμε πως συνεχίζει το «Πρωινό Σου Κου», θα συμφωνούσε σε αλλαγές στα πρόσωπα; «Εγώ το έχω πει, είμαι πολύ ευχαριστημένη με όλους, αλλά αν το ζητούσε το κανάλι, θα την έκανα την αλλαγή», εξηγεί. Αλήθεια, μια τέτοια γλυκιά φυσιογνωμία μπορεί να γίνει αυστηρή με τους συνεργάτες της; «Γενικά, θεωρώ ότι είμαι δίκαιος άνθρωπος και έχω βρει τα κουμπιά μου, δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Είμαι αυστηρή στη δουλειά μου, αλλά κατά διαστήματα», λέει. Η ίδια ένιωσε ποτέ αδικημένη; «Μπορεί να έχω αδικηθεί, αλλά δεν έχω νιώσει άσχημα. Αυτό που εύχομαι είναι αυτοί που με αδίκησαν να έχουν αλλάξει γνώμη για μένα πια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved