Η κούκλα κόρη του Τέρι Σαβάλας
Showbiz

Η κούκλα κόρη του Τέρι Σαβάλας

H Αριάνα Σαβάλας, τζαζ τραγουδίστρια και αστέρι του burlesque, είναι μισή Ελληνίδα κι αυτό φαίνεται στο ταμπεραμέντο της.

«Με φωνάζουν Pussycat. Ήταν το παρατσούκλι του πατέρα μου και μου το άφησε κληρονομιά. Πριν από μερικά χρόνια, ο μάνατζέρ του, Σκοτ Μπράντλι, παρακολούθησε ένα σόου μου και μου ζήτησε να συνεργαστώ με τους Postmodern Jukebox Orchestra.

Πήγα στη Νέα Υόρκη και γυρίσαμε το πρώτο βίντεο στο μικρό στούντιο τον στην Αστόρια. Δύο χρόνια μετά γυρίζουμε τον κόσμο σε παγκόσμια περιοδεία. Ο πατέρας μου δεν μας έμαθε ποτέ ελληνικά. Ήταν όμως πολύ περήφανος για την ελληνική καταγωγή του. Πέθανε όταν ήμουν επτά ετών, δεν έχω πολλές αναμνήσεις αλλά αυτές οι λίγες είναι οι πιο όμορφες. θυμάμαι πολύ έντονα το χαμόγελο του. Μόλις έμπαινε στο δωμάτιό μου χαμογελούσε ως τα αυτιά. Ηταν οικογενειάρχης, τίποτα δεν μετρούσε περισσότερο από την οικογένεια και τα παιδία του. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το καμπαρέ πριν από πέντε χρόνια.

Το burlesque προέκυψε. Αν είχα επιλογή θα έλεγα στον εαυτό μου να γίνει ροκ σταρ. Αλλά δεν τα κατάφερα γιατί με κέρδισε το καμπαρέ. Λάτρευα το γεγονός ότι μπορεί να παίζω σε έναν μεγάλο χώρο με εκατοντάδες θεατές και να νιώθω λες και βγήκα σε σέξι ραντεβού με το κοινό. Είναι μια σχέση που δεν τη συναντάς εύκολα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved