Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου: Πάσχει από την ασθένεια του Ωνάση
Showbiz

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου: Πάσχει από την ασθένεια του Ωνάση

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έκανε μία δημόσια και άκρως συγκινητική κατάθεση ψυχής για τις δύσκολες ώρες που περνά εδώ και χρόνια.

Ο μουσικοσυνθέτης μέσω επιστολής του αποκάλυψε ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, πως πάσχει από την αυτοάνοση Myasthenia Gravis, που του προκαλεί βλεφαρόπτωση, τραύλισμα και κράμπες στα δάχτυλα.

Πρόκειται για το ίδιο νόσημα που είχε προσβάλει τον Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά και τον μικρό γιο της Καλομοίρας Σαράντη. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί και οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να παραστεί στη συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη και της Λένας Αλκαίου στο Θέατρο Βράχων, πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με την Espresso, σε επιστολή που έγραψε ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και διαβάστηκε στην εκδήλωση, ζει με το νόσημα αυτό εδώ και χρόνια αλλά τις τελευταίες 15 ημέρες σημειώθηκε έξαρση.: «Μια χρόνια αυτοάνοση πάθηση που έχω έκανε εδώ και 15 μέρες μεγάλη έξαρση. Αρχικά με τη βλεφαρόπτωση, είπα «θα πάω, παίζω και τυφλός». Στο τραύλισμα είπα «θα πάω, δεν χρειάζεται να πω λέξη αφού η παρουσία μου θα τα λέει όλα». Στις κράμπες, όμως, στα δάχτυλα πώς να αντιδράσω; Εν τέλει οι γιατροί με κράτησαν μέσα. Λυπάμαι πολύ για τη φυσική μου απουσία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved