Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Προτιµώ τη µοναξιά από το να έχω κάποιον βαρετό τύπο δίπλα µου»
Showbiz

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Προτιµώ τη µοναξιά από το να έχω κάποιον βαρετό τύπο δίπλα µου»

Μετά τον χωρισμό της από τον επί σειρά ετών σύντροφό της Jacob Rasin, η ζωή της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου έχει ξαναβρεί τις ισορροπίες της.

«Η προσωπική µου ζωή δεν ξέρω πού είναι και τι κάνει. Ζω µια γεµάτη ζωή, όµως, µε το παιδί µου, µε ταξίδια, δουλειά, παρέες και περιπέτειες, αλλά προσωπικά τίποτα. Βέβαια, προτιµώ τη µοναξιά από το να έχω κάποιον βαρετό τύπο δίπλα µου. Τα θέλω όλα και θα έρθουν σύντοµα», δηλώνει στη Real.

Είναι λαµπερή και φροντίζει πάντα να διατηρείται σε άψογη φόρµα. «∆υστυχώς, δεν πάω ούτε γυµναστήριο ούτε γιόγκα, παρά µια φορά τον µήνα στην καλύτερη περίπτωση. ∆εν προλαβαίνω να κάνω τίποτα, γιατί έχω µια κορούλα, που έχει πολύ τρέξιµο και διάβασµα κι έχω πολλή δουλειά και άπειρα ταξίδια. Το µόνο που κάνω είναι λίγο περπάτηµα, αφού δεν οδηγώ». Εκφράζοντας τη µεγάλη χαρά της για τη γέννηση του ανιψιού της, η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να έχει περισσότερα παιδιά: «Η µικρή αδελφή µου ∆ήµητρα και ο άνδρας της Θεόδωρος απέκτησαν τον τέταρτο γιο τους. Ζουν στη Σουηδία, τους λατρεύω και χαίροµαι που κάνει εκείνη τα παιδιά που θα ήθελα να κάνω εγώ», λέει χαµογελώντας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved