Η Φίνου, ο Ψάλτης, η απομάκρυνση και ο πόνος
Showbiz

Η Φίνου, ο Ψάλτης, η απομάκρυνση και ο πόνος

Πριν από λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή ο Στάθης Ψάλτης, που υπήρξε μεγάλο κεφαλαίο στη ζωή της Καίτης Φίνου. Κάποιοι άρχισαν να την «πυροβολούν» για τις δηλώσεις της...

«Ναι, γιατί είπα πέντε πράγματα τα οποία πείραξαν, ενόχλησαν, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Δεν κατηγόρησα κανέναν. Είπα τα πράγματα όπως έχουν, για μένα. Είπα ότι όταν μιλάνε για τη γυναίκα του Στάθη, νιώθω ότι είναι η Κάτια, γιατί έχει το παιδί μαζί του. Δεν ακυρώνω καμία άλλη, ούτε την Τάρια Μπούρα, την οποία αγαπώ, ούτε τη Χριστίνα, η οποία του στάθηκε και τον πρόσεξε» τόνισε στο Λοιπόν.

-Ποια αίσθηση σου έχει αφήσει όλο αυτό μετά την απώλεια του;

«Μεγάλη πίκρα, το συνειδητοποιώ σιγά-σιγά, είναι περίεργος πόνος. Ο Στάθης είναι πια κάθε βράδυ στο μυαλό μου. Δεν περίμενα ότι θα με πονέσει τόσο.' Ή σχέση είχε τελειώσει, αφήσαμε πίσω μας μια εποχή ολόκληρη, ήμασταν φίλοι για πολλά χρόνια, βγαίναμε με τις καινούργιες μας σχέσεις και όταν ήμασταν μόνοι μας, μου έβριζε τις δικές μου, σχέσεις, του έλεγα κι εγώ για τις δικές του. Πάντα κάναμε πλάκα μεταξύ μας, ώσπου κάποια στιγμή, ο Στάθης σταμάτησε να εμφανίζεται και αυτό με πλήγωσε.»

-Πού οφειλόταν αυτό;

«Κάπου οφείλεται, δεν ξέρω πού, υποψιάζομαι...Ήθελε να μένει μόνος του; Σταματήσαμε να βρισκόμαστε έστω και μία φορά κάθε 6 μήνες, κι αυτό συνέβη τα τελευταία 3,5 χρόνια. Ήρθαν μαζί με τη Χριστίνα όταν πρωτομπήκα στο «Σπίτι του Ηθοποιού», κι αυτό ήταν... Ούτε Χριστούγεννα ούτε Πάσχα ούτε τα καλοκαίρια ούτε σε πρεμιέρες... Τα τελευταία χρόνια ο Στάθης δεν με καλούσε ούτε σε πρεμιέρες του, αλλά δεν ήταν από εκείνον. Γιατί πριν μου έλεγε να πάω να δω το έργο που έπαιζε;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved