Καίτη Φίνου: Ο «λευκός» γάμος που δεν δέχτηκε
Showbiz

Καίτη Φίνου: Ο «λευκός» γάμος που δεν δέχτηκε

Η Καίτη Φίνου έχει υπάρξει μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς και όχι μόνο. Έχει δεχθεί πολλές προτάσεις γάμου καθώς οι άντρες την ήθελαν πολύ.

«Στα νιάτα μου είχα πρόταση και για «λευκό γάμο». Κάναμε παρέα τότε με τον Τόλη Βοσκόπουλο, τη σύντροφο του κι ένα βράδυ ήμασταν με το δικηγόρο του κι έναν που είχε μισό νησί του Ιουνίου δικό του. Αυτός ήθελε να παντρευτούμε, είχε φέρει μαζί του και συμβόλαιο. Προφανώς θα είχε κάποιο πρόβλημα για να θέλει να κάνει «λευκό γάμο». Ο Γεωργιλάς ο δικηγόρος του Τόλη, μου είχε πει τότε: «Καίτη, βάλε και 10 όρους από κάτω, για 3 χρόνια, για το τι θα σου δώσει». Αρνήθηκα. Ένας αδελφός κάποιου μεγαλοεκδότη μου έδινε επιταγή με 50 εκατομμύρια δραχμές, έτσι, απλά να τα πάρω, χωρίς να με έχει αγγίξει. Είχα πολλές προτάσεις, από της μίας βραδιάς, μέχρι προτάσεις γάμου, με πολλά λεφτά» τόνισε στο Λοιπόν.

- Εννοείς να πας να περάσεις μια ερωτική βραδιά με κάποιον δίνοντας σου χρήματα;

«Ναι, με χρήματα, βέβαια. Ήμουν σ' ένα χώρο που σαφώς… δεν ήταν πολλές αυτές οι προτάσεις γιατί πάντα είχε μια σχέση και κάποιος θα έπρεπε να με βρει στην αλλαγή της μίας σχέσης από την άλλη. Έβγαζα λεφτά από τη δουλειά μου, δεν με ένοιαζε που δεν ήταν πολλά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved