Εξομολόγηση Έλληνα ηθοποιού: «Έχω ένα φρικτό ελάττωμα. Είμαι εκδικητικός άνθρωπος»
Showbiz

Εξομολόγηση Έλληνα ηθοποιού: «Έχω ένα φρικτό ελάττωμα. Είμαι εκδικητικός άνθρωπος»

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως είναι δύσκολες συνεργάτης. 

Ο Παντελής Καναράκης καλεσμένος της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» δήλωσε:«Εγώ είχα ατυχείς συνεργασίες. Είχα συνεργασίες, όχι τόσο καλλιτεχνικά, γιατί είμαι λίγο δύσκολος στις αποφάσεις που αφορούν στη δουλειά, όταν θα πάω δηλαδή ξέρω ότι το 70% το έχω καλύψει μέσα μου, αλλά έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν τα πήγαμε καλά. Είναι λίγοι βέβαια αυτοί που δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ, αλλά υπάρχουν.


Εκείνο που με είχε δυσαρεστήσει ήταν η συμπεριφορά, και η σκηνική, γιατί καμιά φορά στο θέατρο δεν ταιριάζεις και με κάποιον, γίνονται διάφορα που μπορεί να μη σε ικανοποιούν και να μην τον ικανοποιούν, και η παρασκηνιακή. Ανθρώπους που δεν ταιριάζαν τα χνώτα μας σε γενικές γραμμές.

Έχει συμβεί να μου έχουν προτείνει να συνεργαστώ ξανά με ανθρώπους που δεν ταιριάζαμε και είχα πει όχι. Είχα την επιλογή όμως. Δεν είναι ότι δεν είχα και ήταν το μοναδικό και ήταν και καλό.

Κι εγώ θεωρώ τον εαυτό μου πολύ δύσκολο συνεργάτη. Απλά διατηρώ για τον εαυτό μου το πλεονέκτημα να με θεωρώ καθαρό άνθρωπο. Δηλαδή ξέρει τι θα αντιμετωπίσει ο άλλος. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά δεν έχω εκπλήξεις σε μια συνεργασία. Ξέρει ο άλλος τις αντικειμενικές μου δυσκολίες. Οι δυσκολίες είναι ότι δύσκολα πείθομαι για κάποια πράγματα. Κι επίσης έχω έναν παλιμπαιδισμό, ότι ενοχλούμαι και θυμώνω σαν μικρό παιδί αν γίνει κάτι και το φέρω αυτό. Και Τσαντίζομαι και το κρατάω και στεναχωριέμαι και με ανθρώπους που δεν τους αξίζει και δεν αξίζει και στον εαυτό μου να το κάνω. Χαλιέμαι. Κι έχω και ένα φρικτό ελάττωμα. Είμαι εκδικητικός άνθρωπος. Και το λέω για να το ξορκίζω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved