Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη: "Έχω περάσει δύσκολα. Έχω πέσει στα πατώματα"

Gossip-tv Team

Η Αγγελική Ηλιάδη παρουσίασε το νέο της τραγούδι "Όνειρα Σπασμένα" από τη Spicy με μια μοναδική εμφάνιση στο Opus.

H εντυπωσιακή τραγουδίστρια με ανεβασμένη διάθεση για τη νέα της δισκογραφική δουλειά, μίλησε στις κάμερες για όλους και για όλα. "Έχω περάσει δύσκολα, έχω πέσει στα πατώματα, αλλά κατάφερα να σηκωθώ" ήταν τα πρώτα λόγια της Ηλιάδη. Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα βραβεία MAD και σχολίασε "Δε ξέρω για ποιο λόγο όλα αυτά τα χρόνια δεν είμαι υποψήφια και εγώ το έχω απορία γιατί δεν είμαι καν στις κατηγορίες", ενώ συμπλήρωσε πως θεωρεί την Πάολα πολύ καλή τραγουδίστρια.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ρωτήθηκε επίσης για τις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη κατά του Αντώνη Ρέμου: "Δε θέλω να σχολιάσω τις δηλώσεις της, για μένα ο Ρέμος είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει και συμβουλέψει".

Θα πήγαινε η Αγγελική Ηλιάδη στο Survivor; "Θα ήθελα να πάω αλλά δε μπορω να διανοηθώ πως θα αποχωριστώ τα παιδιά μου".

Από τη συνέντευξη δε θα μπορούσε να λείπει το κεφάλαιο Σάββας Γκέντσογλου τονίζοντας ότι: "Η απόσταση είναι δύσκολη για μια σχέση".

Στο πλευρό της Αγγελικής Ηλιάδη ήταν φυσικά ο συνθέτης του νέου της τραγουδιού Τόνι Μαυρίδης ο οποίος είπε ότι την επαφή με την τραγουδίστρια την έκανε η σύζυγός του, Εύα.

Μεταξύ άλλων ο Μαυρίδης σχολίασε πως στη τελευταία του συνέντευξη παρερμήνευσαν τα λόγια του και την υπόθεση θα αναλάβει ο δικηγόρος του.

Στο γνωστό στέκι της Γλυφάδας βρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Σόφη Πασχάλη, ο Δημήτρης Στρέπκος, ο Άκης Δείξιμος και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved