Τραϊάνα Ανανία: «Περνώ και μόνη μου καλά»
Showbiz

Τραϊάνα Ανανία: «Περνώ και μόνη μου καλά»

Τα τελευταία οκτώ χρόνια η προσωπική της ζωή µπορεί να µην έχει την ένταση που θα επιθυµούσε, η ίδια, όµως, δηλώνει ότι έχει κάνει την αυτοκριτική της και πλέον γνωρίζει πολύ καλά τι ζητάει από έναν άνδρα. Το κορίτσι που ξεσήκωσε τα πλήθη µε ένα τσιφτετέλι της στην εκποµπή του Σπύρου Παπαδόπουλου αναζητά πάνω από όλα εξέλιξη και επικοινωνία. Έχει... αλλεργία στην πνευµατική στασιµότητα και η ίδια δεν εφησυχάζει ποτέ.

Παθιάζεται µε ό,τι κάνει -δεν είναι τυχαίο ότι ολοκλήρωσε τις σπουδές της στον «Ίασµο» µε άριστα- ενώ παράλληλα µε την υποκριτική λατρεύει και τη µουσική. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Συµµαθητές» Τραϊάνα Ανανία προτιµά να είναι µόνη, παρά να κάνει υποχωρήσεις, προκειµένου να βρίσκεται σε µια σχέση. «Πιστεύω πολύ στη φυσική ροή των πραγµάτων, στην τύχη. Σίγουρα µετά την πολλή φασαρία έρχεται και µια περίοδος σιωπής και ηρεµίας - κάτι που χαρακτήρισε τον χειµώνα που πέρασε. Νιώθω ότι διανύω την καλύτερη φάση της ζωής µου», δηλώνει στη Real, ξεδιπλώνοντας παράλληλα τις επιθυµίες και τα επόµενα σχέδιά της: «Έπειτα από έναν χρόνο παρέα µε τον εαυτό µου, µε πολλή µουσική, ξεκούραση και καλοπέραση, νιώθω έτοιµη για το επόµενο καλλιτεχνικό βήµα µου, που θα έχει να κάνει σίγουρα µε τη µουσική, που λατρεύω ως τέχνη. Με απελευθερώνει και µε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μετά το καλοκαίρι ξεκινάµε στο θέατρο, παράλληλα πάντα µε το µουσικό ταξίδι που έχει ήδη ξεκινήσει µε πρόβες, συναντήσεις, γνωριµίες στον χώρο της µουσικής». Εξαιτίας της µεγάλης αγάπης της για τη µουσική, µάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που εξοµολογείται σε φίλους της ότι ο επόµενος σύντροφός της θα ήθελε πολύ να προέρχεται από αυτόν τον χώρο.
Η όµορφη Θεσσαλονικιά κινείται και στον χώρο της µόδας και είναι το κεντρικό πρόσωπο στην καµπάνια γνωστής εταιρείας µαγιό. Όσο για τα θεατρικά σχέδιά της, η Τραϊάνα Ανανία το φθινόπωρο θα αντικαταστήσει την εγκυµονούσα Αγγελική ∆αλιάνη, στο έργο του Γιώργου Βάλαρη «Πετάει-πετάει», η οποία θα διακόψει, προκειµένου να φέρει στον κόσµο το δεύτερο παιδί της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved