Κωνσταντίνος Βασάλος: «Πιστεύω ότι ο Ντάνος ήταν το πρόσωπο του Survivor από την αρχή»
Showbiz

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Πιστεύω ότι ο Ντάνος ήταν το πρόσωπο του Survivor από την αρχή»

Για τη σχέση του με τον Ντάνο μέσα στο παιχνίδι αλλά και πώς σχολιάζει την ατάκα της Ελένης Μενεγάκη που τον χαρακτήρισε «μεγάλο λαχείο» για τη μαμά του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και εκείνος είχε παρεξηγήσει τον Ντάνο στην αρχή του παιχνιδιού;

«Πιστεύω ότι ο Ντάνος ήταν το πρόσωπο του ‘‘Survivor’’ από την αρχή. Τι εννοώ; Ηταν ο παίκτης που ψηφίσαμε οι ‘‘Μαχητές’’ για να πάει στην αντίπαλη ομάδα. Και εγώ τον είχα ψηφίσει τότε. Αλλά και όταν πήγε στην παραλία των ‘‘Διάσημων’’ τον έβγαζαν συνέχεια προτεινόμενο. Ισως να έφταιξε ο υπέρμετρος εγωισμός που είχε ο Αγγελόπουλος στα αγωνίσματα. Στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής ήταν πάντοτε αρχηγός. Δεν είναι κατακριτέο αυτό, αλλά πιστεύω ότι γι’ αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του παρεξηγήθηκε και από εμάς και από την αντίπαλη ομάδα. Τις τελευταίες μέρες του παιχνιδιού, όμως, που γνωριστήκαμε καλύτερα τον συμπάθησα. Είδα έναν χαρακτήρα που μου άρεσε. Είναι συμπονετικός. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, ο Ντάνος σε νοιάζεται».

Εκτός από τα αγωνίσματα, ο Βασάλος έπαιξε στα ίσα τον Γιώργο Αγγελόπουλο όσον αφορά την προτίμηση των τηλεθεατών. Η φήμη του εκτοξεύτηκε μετά το φλερτ που είχε με την Τουρκάλα Sabriye Sengül στο ελληνοτουρκικό γλέντι του «Survivor» και έπειτα από ένα σερί νικών σε κουίζ με ερωτήσεις που αφορούσαν τη μητέρα του. Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε συγχαρητήρια στη μητέρα του και τον χαρακτήρισε «μεγάλο λαχείο» για τις ενδιαφερόμενες.

«Ευχαριστώ πολύ την κυρία Μενεγάκη. Την ευχαριστώ πάρα πολύ. Γιατί μετά από εκείνο το κουίζ με λένε ‘‘μαμάκια’’, έμαθα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Με τη μάνα μου δεν έχουμε την κλασική σχέση μάνας - γιου. Εχουμε περισσότερο μια φιλική σχέση. Κάνουμε χαβαλέ αλλά δεν περνάμε όλη τη μέρα μαζί. Από την άλλη, το κουίζ στο οποίο κέρδισα το αυτοκίνητο δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Είναι δυνατόν να μην ξέρω τι ζώδιο είναι η μάνα μου ή ποιο φαγητό τής αρέσει περισσότερο; Να σου πω ότι η μητέρα μου δεν με κανακεύει ποτέ και όταν επιχειρεί να το κάνει τσαντίζομαι», αποκαλύπτει ο πρώτη παίκτης του Survivor στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved