Showbiz

Χατζηγιάννης: Το νέο video clip και η συνεργασία με την Νικολακοπούλου

Gossip-tv Team

Δείτε το νέο video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το τραγούδι «Κοίτα με» σε στίχους Λίνα Νικολακοπούλου.

Το video clip για το «Κοίτα Με» είναι γυρισμένο στο κέντρο της Αθήνας και στην όμορφη γειτονιά της Πλάκας με σκηνοθέτη τον Γιάννη Παπαδάκο.

Το video clip ακολουθεί έναν διαβάτη και παρατηρητή Μιχάλη Χατζηγιάννη, που με καλή διάθεση ρουφάει την ενέργεια της πόλης του.

Στο τραγούδι «Κοίτα Με» άλλωστε συναντούμε έναν Μιχάλη Χατζηγιάννη σε πλήρη συνθετική ωριμότητα, με γοητευτικές ηχορυθμίες, και μια Λίνα Νικολακοπούλου που η ποιητική της ματιά πιάνει τα πιο κοινά καθημερινά snapshots και τα μετασχηματίζει σε κάτι εξαίσιο.

«Κοίτα Με»: μια απλή ερωτική σημείωση, μια διαδρομή «Αμπελόκηποι-Σύνταγμα», μια προσμονή γεμάτη λαχτάρα – αλλά και μια μουσική διήγηση γεμάτη τρυφερότητα, με τα beats της μουσικής του Μιχάλη να γίνονται οι χτύποι της καρδιάς, καθώς ο χρόνος στα λόγια της Λίνας φτάνει στο αναπόφευκτο τέλος του.

«Κοίτα με»: Ένα καινούργιο τραγούδι, σύγχρονο και νεανικό, με την ομορφιά που χαρακτηρίζει πάντα τα απρόοπτα της ζωής και του έρωτα και που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας δημιουργικής συνεργασίας όπου η τέχνη των ήχων βρίσκει έναν νέο δρόμο με την τέχνη των στίχων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved