Ελληνίδα ηθοποιός: «Με έδιωξαν από το σίριαλ μόλις ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου»
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός: «Με έδιωξαν από το σίριαλ μόλις ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου»

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε καθώς την έδιωξαν από σειρά επειδή έμεινε έγκυος.

Η Κωνστάντια Χριστοφορίδου το πρωί του Σαββάτου ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Summergram» και αναφέρθηκε στο περιστατικό που της συνέβη.

«Όταν ανακοίνωσα στην αρχή μιας δουλειάς την εγκυμοσύνη μου, με έδιωξαν. Ήταν ένα σίριαλ. Είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα, Θεωρώ ότι σε όλα τα επαγγέλματα έχουν πρόβλημα οι γυναίκες. Η εγκυμοσύνη και η εργασία είναι μεγάλο θέμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχε ο παραγωγός. Αφού ήρθε με καλοδέχτηκε, με ήθελε στη δουλειά… Ήταν η τρίτη μέρα του γυρίσματος όταν το ανακοίνωσα, γιατί αυτά δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Το είπα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Συνάδελφοι μου έλεγαν «είσαι χαζή που το είπες!» και τους έλεγα «δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα».

Με αντιμετώπιζαν σαν άρρωστη. Μου έλεγαν «όχι, θα πάθεις κάτι». Γιατί να πάθω κάτι; Έγκυος είμαι. Τους έλεγα «θέλετε να υπογράψω ένα χαρτί ότι παίρνω την ευθύνη;». Για να τελειώνουμε κοπέλα μου – εκεί που ο κύριος είχε έρθει με ανθοδέσμη να με υποδεχτεί – εγώ με έγκυες δεν δουλεύω!».

Ήμουν πολύ ευάλωτη λόγω της εγκυμοσύνης. Ο χαρακτήρας μου κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα το άφηνε ποτέ αυτό έτσι. Αλλά ένιωθα ότι θα πάθω κακό. Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Δεν ήμουν δυναμική»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved