Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Κάθε λεπτό επί σκηνής το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο»
Showbiz

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Κάθε λεπτό επί σκηνής το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο»

Δεν τους έφτανε το πλατό, έτσι ήθελαν αυτό το καλοκαίρι να συνυπάρξουν και επί σκηνής. 

Οι Μελέτης Ηλίας, Βίβιαν Κοντομάρη, Ιωάννα Ασημακοπούλου και Σόλων Τσούνης, μόλις άφησαν «Το σόι σου» πήραν και τη Χρυσάνθη Γεωργαντίδου παρέα και αναζητούν «Το χαμένο πετράδι της γνώσης».

«Στην αρχή του έργου εμφανίζομαι ως "βοηθός" του Τιμόθεου Τιμολέοντα. Βλέπετε, μεταμορφώνομαι σε "τσιράκι" του διάσημου κακοποιού που προσπαθεί να βρει και να πάρει το πετράδι της γνώσης από τους πολίτες της χώρας και να το επιστρέψει στο αφεντικό του. Στη συνέχεια ως στραβός και κουτσός. Μετά ως αγρότης και τέλος ως πειρατίνα Μπαλωματού των επτά θαλασσών με το όνομα, παρέα με τον παπαγάλο της, τον Κεραυνό» τόνισε στον Τηλεθεατή η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

-Λαχταριστή γκάμα ρόλων...

«Κάθε λεπτό επί σκηνής το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο. Η ενέργεια φτάνει στα ύψη! Θεωρώ ότι ο Στέφανος Κοσμίδης έχει γράψει και σκηνοθετήσει ένα υπέροχο έργο. Μέσα από αυτό κατάφερε να αγγίξει τις καρδιές μικρών και μεγάλων»

-Τι εισπράττετε από το λιλιπούτιο κοινό σας;

«Ένα τεράστια χαμόγελο και μια μεγάλη αγκαλιά! Καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης οι μικροί μας φίλοι συμμετέχουν ενεργά. Δίνουν με το καθαρό βλέμμα τους μια άλλη οπτική στο έργο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved