Χριστίνα Αλούπη: «Μου τον κρατούσε για έκπληξη…»
Showbiz

Χριστίνα Αλούπη: «Μου τον κρατούσε για έκπληξη…»

Ενθουσιασμένη είναι η Χριστίνα Αλούπη, η οποία μετά τον λαμπερό της γάμο ζει τρυφερές, στιγμές στο πλευρό του συζύγου της. 

Ο Κωνσταντίνος Κέφαλος ετοίμασε μια μεγάλη έκπληξη στην αγαπημένη του. Αν και μέχρι την τελευταία στιγμή η παρουσιάστρια πίστευε ότι μετά τον γάμο και τη βάπτιση του γιου τους θα συνέχιζαν τις διακοπές τους στη Χαλκιδική, τελικά ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας είχε προβλέψει για την αγαπημένη του ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο αλλά και στις εξωτικές Μαλδίβες.

Η Χριστίνα Αλούπη δήλωσε στο «Weekend»: «Πραγματικά δεν ήξερα τον προορισμό. Μου τον κρατούσε για έκπληξη. Ακόμα και λίγες ώρες πριν· από την πτήση δεν μου είχε αποκάλυψα πού θα πάμε. Να σας πω την αλήθεια, δεν το περίμενα κι εγώ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί πίστευα ότι ο σύζυγος μου θα επιστρέψει στην Αμερική σχεδόν αμέσως μετά ιόν γάμο μας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων».

Το ζευγάρι όταν επιστρέψει από τις Μαλδίβες, θα συνεχίσει τις διακοπές του στη Χαλκιδική αυτή τη φορά με τον μοναχογιό του. Από εκεί ο Κωνσταντίνος θα φύγει για Αμερική, ενώ η παρουσιάστρια με τον γιο της θα χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved