Μπο: «Τα κορίτσια που µου “χρέωσαν” είναι φίλες µου εδώ και αρκετά χρόνια»
Showbiz

Μπο: «Τα κορίτσια που µου “χρέωσαν” είναι φίλες µου εδώ και αρκετά χρόνια»

Για όλα όα συνέβησαν στο Survivor, μπροστά και πίσω από τις κάμερες μιλάει ο Μπο ενώ αποκαλύπτει και όλη την αλήθεια για τις σχέσεις που του χρέωσαν όσο καιρό βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. 

Εκείνο που δεν θα ξεχάσει ποτέ από την εµπειρία του στο «Survivor» ο Μπο είναι σίγουρα η πείνα, αλλά κι εκείνες οι στιγµές που γέλασε πολύ µε τους συµπαίκτες του. Ο ίδιος κάνει τον απολογισµό του σε όλο αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι, κατά το οποίο κλήθηκε να επιβιώσει κάτω από αντίξοες συνθήκες. «Ήταν, χωρίς καµία αµφιβολία, πολύ πιο δύσκολο από ό,τι το περίµενα... Υπήρχε αυστηρότητα, χωρίς διακρίσεις, αλλά αυτό βοήθησε στην εξέλιξή µου µέσα από αυτό το παιχνίδι», σχολιάζει ο ίδιος και συνεχίζει: «Μάλλον θα ξαναπήγαινα, αν και µια συµµετοχή για δεύτερη φορά σε κάτι παρόµοιο δεν θα είχε το στοιχείο της µοναδικότητας, τις εκπλήξεις και τις απίστευτες ανατροπές».
Μπορεί ο γνωστός µουσικός της ραπ µουσικής σκηνής να είναι αποφασισµένος για πολλές αλλαγές στη ζωή του, όµως υπάρχει και κάτι που δεν θα αλλάξει µε τίποτα: «Υποσχέθηκα στον εαυτό µου να µην ξαναβάλω κιλά, να µην ξαναπετάξω φαγητό -που και πριν δύσκολα πετούσα- και να εκτιµώ πράγµατα τα οποία θεωρούµε δεδοµένα... Τίποτα δεν είναι δεδοµένο. Έχασα 34 κιλά, τα οποία αυτή τη στιγµή δεν µου λείπουν καθόλου. Νιώθω πάρα πολύ καλά µε τον εαυτό µου και θέλω να διατηρήσω το σώµα µου σε αυτή την κατάσταση. Μου έκανε πολύ καλό η δίαιτα του “Survivor”»! Εκείνο πάντως που δεν µπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ στο «Survivor» ήταν η έλλειψη επικοινωνίας µε την οικογένειά του: «Το πιο δύσκολο απ’ όλα ήταν το ότι δεν µπορούσα να επικοινωνήσω µε την οικογένειά µου όποτε ήθελα».
Οσο για την κόντρα του µε τον Γιάννη Σπαλιάρα; Ολα πλέον ανήκουν στο παρελθόν, όπως τονίζει: «∆εν νοµίζω ότι χάσαµε ποτέ τίποτα µε τον Γιάννη... Παρ’ όλα αυτά, ναι, µιλήσαµε κάποια στιγµή για ουδέτερα, άσχετα πράγµατα. Ο,τι έγινε στο παιχνίδι έµεινε εκεί».
Κατά τη διάρκεια του «Survivor», του «χρέωσαν» διάφορες σχέσεις, όπως αυτές µε τις συναδέλφους του Χριστίνα Σάλτη και Γεωργία Βρανά. Ο Μπο λοιπόν σχολιάζει στη Real: «Οταν βγήκα, άκουσα πολλά πράγµατα, µερικά από τα οποία µε έκαναν να γελάσω, αλλά και πράγµατα που δεν στέκουν. Χάρηκα πάρα πολύ που ασχολήθηκε όλος ο κόσµος τόσο πολύ µε αυτό το παιχνίδι, αλλά και που ασχολήθηκε τόσο πολύ µε εµένα... Τα κορίτσια που µου “χρέωσαν” είναι φίλες µου εδώ και αρκετά χρόνια και πολύ καλές τραγουδίστριες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved