Παρθένα Χοροζίδου: «Είμαι άνθρωπος που βρίσκω ισορροπίες στη ζωή όταν χρειάζεται»
Showbiz

Παρθένα Χοροζίδου: «Είμαι άνθρωπος που βρίσκω ισορροπίες στη ζωή όταν χρειάζεται»

Η ζωή της Παρθένας Χοροζίδου περιλαμβάνει μόνο τη δουλειά της;

«Περιμένω τις διακοπές μου να πάω επάνω στην Καβάλα να δω την οικογένεια μου και τίποτα άλλο, μετά θα γυρίσω πάλι στη δουλειά. Βρίσκομαι σε δημιουργική φάση αυτό τον καιρό» τόνισε στο Λοιπόν.

-Η προσωπική σου ζωή έρχεται σε ισορροπία με το επαγγελματικά ή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα λόγω των υποχρεώσεων σου στη δουλειά;

«Τη ζωή όπως κι αν είσαι στα επαγγελματικά σου, βρίσκεις τον τρόπο να τη χαρείς, να την ευχαριστηθείς. Είμαι άνθρωπος που βρίσκω ισορροπίες στη ζωή όταν χρειάζεται. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι που να με ξετρελαίνει και να μου παίρνει το μυαλό μακριά από τη δουλειά μου. Αν υπάρξει κάτι καλώς να έρθει. Προς το παρόν είμαι στη δουλειά μου. Η αλήθεια είναι ότι οι δικοί μου με έχουν αποχωριστεί πολύ καιρό, οι γονείς και η αδελφή μου. Μιλάμε οπωσδήποτε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, λέμε τα νέα μας, δίνουμε το παρόν ότι όλα είναι καλά, κι αυτό είναι κάτι που με ανακουφίζει πάρα πολύ.. Μου αρέσει να ξέρω ότι οι δικοί μου άνθρωποι είναι καλά, περνάνε ωραία, όλα τα θέματα τους έχουν δρομολογηθεί και είμαστε εντάξει. Με ηρεμεί που πίσω μου όλα είναι εντάξει και μπορώ να ασχοληθώ με κάτι άλλο.»

-Σε αποσυντονίζει αν υπάρχει κάποιο οικογενειακό ζήτημα και δεν βρίσκεσαι δίπλα τους;

«Αν υπάρχει θέμα στο σπίτι μου κι είμαι μακριά με αποσυντονίζει, με απασχολεί πολύ και θα ήθελα να είμαι εκεί κοντά τους, δεν θα ήθελα να είμαι σκόρπια, θέλω να είμαι δίπλα τους να βοηθάω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved