Παπαχαραλάμπους: «Αν ο Φάνης δεν ήταν ενεργός μπαμπάς δεν θα ήμασταν μαζί και το εννοώ»
Showbiz

Παπαχαραλάμπους: «Αν ο Φάνης δεν ήταν ενεργός μπαμπάς δεν θα ήμασταν μαζί και το εννοώ»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για την οικογένειά της και για τη βοήθεια του Φάνη Μουρατίδη στο μεγάλωμα των παιδιών τους.

Δουλειά, σπίτι, οικογένεια…πώς τα προλαβαίνεις όλα;

Όλες οι γυναίκες βιώνουν την παραπάνω κατάσταση, δεν αποτελώ εξαίρεση σε κανέναν κανόνα. Όταν, λοιπόν, ζεις τη συγκεκριμένη τρέλα, συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να είσαι η τέλεια γυναίκα, η τέλεια σύζυγος, η σούπερ μάνα, η λαμπερή πρωταγωνίστρια! Ας μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δίνοντας ψεύτικες εικόνες. Είναι φορές που χάνω την μπάλα και απλά τρέχω να τη φτάσω. Είναι αδύνατον να τα κάνεις όλα, παράλληλα και τέλεια.

Ο Φάνης είναι ενεργός μπαμπάς;

Δεν θα ήμασταν μαζί αν δεν ήταν και το εννοώ. Τα πράγματα μέσα σε ένα σπίτι πρέπει να είναι μοιρασμένα. Έχω βαρεθεί τον υπερθαυμασμό σε κάτι που κανονικά θα έπρεπε να είναι φυσιολογικό. Γιατί ένας μπαμπάς να μην αλλάζει το παιδί. Γιατί να θαυμάζουν μόνο τον μπαμπά και όχι τη μαμά;

Ένα τρίτο παιδάκι θα το ήθελες;

Δεν έχω και πολύ χρόνο ακόμα μπροστά μου (γέλια). Αν υπήρχε οικονομική ασφάλεια, ναι, θα το ήθελα. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα είναι τόσο ρευστά, που είναι παρά πολύ δύσκολο.

Πώς είναι πλέον η σχέση με τους γιους σου;

Κάθε μέρα είναι και μία έκπληξη. Τα παιδιά μεγαλώνουν, μπορείς πλέον να κάνεις περισσότερα πράγματα μαζί τους, έχει πολύ τρέξιμο, αλλά είναι ενδιαφέρουσα φάση.

Πηγη: Τηλεόραση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved