Παναγιώτης Κουφογιάννης: «Με τον Μαζωνάκη κουβαλάμε την ίδια τρέλα»
Showbiz

Παναγιώτης Κουφογιάννης: «Με τον Μαζωνάκη κουβαλάμε την ίδια τρέλα»

Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης κατάφερε να κερδίσει το X-factor

Πως ήταν η συνεργασία σου με τον Γιώργο Μαζωνάκη;

«Ήταν φοβερή. Γενικά νιώθω ότι κουβαλάμε και οι δυο μια τρέλα και έπιανα τη συχνότητα του. Ο Γιώργος έχει ένα πολύ συγκεκριμένο, ιδιόρρυθμο στιλ και μας βοήθησε πολύ. Εγώ ειδικά ένιωσα ότι συμπίπταμε και σε αυτήν την τρέλα. Για παράδειγμα, θυμάμαι ότι στον τελικό πήγα και του είπα: "Θες να κάνουμε μια βλακεία;» και του ζήτησα να γράψει κάτι στο χέρι του. Εκείνος δεν το σκέφτηκε καν, το έκανε απλά και σήκωσε κι αυτός το χέρι του»

Αλήθεια, πώς προέκυψε αυτό με τα μηνύματα που γράφεις στο χέρι σου;

« Τυχαία. Μου ήρθε μια μέρα, που ήμουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Συγύριζα τα πράγματα μου, είχα ένα μαρκαδόρο που είχα πάρει και... μου ήρθε! Γενικότερα το «Hi» είναι κάτι που λέω πολύ και το γράφω και στα social media. Οπότε πήρα το μαρκαδόρο και την επόμενη μέρα που είχαμε live το έκανα»

Κάποια συμβουλή του Γιώργου Μαζωνάκη που σου έχει μείνει;

«Να είσαι διαφορετικός, να μην είσαι ίδιος με τους άλλους». Αυτό είναι κάτι που δεν το είπε συγκεκριμένα σε εμένα, αλλά σε όλα τα παιδιά της ομάδας του. Το είπε πολλές φορές και σε διαφορετικές φάσεις και είναι κάτι που πιστεύω κι εγώ πάρα πολύ. Υπάρχουν τόσες πολλές φωνές και τόσοι πολλοί καλλιτέχνες, που αν δεν είσαι διαφορετικός είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις» δήλωσε στο 7μέρεςtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved