Γεωργίου-Τότσικας: Μίσος πίσω από το «Μπρούσκο»
Showbiz

Γεωργίου-Τότσικας: Μίσος πίσω από το «Μπρούσκο»

Από την πρώτη στιγμή που ο Ανδρέας Γεωργίου έφυγε από τον ΑΝΤ1 ήταν δεδομένο ότι οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό σκηνικό θα ήταν ραγδαίες. Κανείς δεν περίμενε όμως ότι θα έφερναν αντιμέτωπους τους δυο πρώην συνεργάτες, τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Αποστόλη Τότσικα

Κανείς από τους δύο δεν έκρυψε ότι τα πράγματα μεταξύ τους δεν πήγαιναν σχεδόν ποτέ καλά. Και οι δυο απέδιδαν τις όποιες εντάσεις σε θέματα που αφορούσαν τα γυρίσματα και προσπαθούσαν να υποβιβάσουν τη σημασία τους. Όμως άπαντες οι συνεργάτες τους ήξεραν ότι το θέμα πήγαινε πολύ πιο πέρα και η κόντρα τους ήταν προσωπική.

Αυτή η κόντρα θα συνεχιστεί ακόμα και αν βρίσκονται πλέον σε άλλο κανάλι ο καθένας, καθώς θα είναι αντίπαλοι, ο ένας με το «Τατουάζ» και ο άλλος με την «Παρθένα ζωή». Οι δύο άντρες είναι αποφασισμένοι, καθένας για τους λόγους του, να κερδίσουν τη συγκεκριμένη μάχη. Ιδιαίτερα ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος όταν έμαθε τις εξελίξεις και τα σχεδία του ΑΝΤ1 για τον πρώην συνεργάτη του, εξοργίστηκε και όπως λέγεται είπε στους τωρινούς του συνεργάτες ότι θα κάνει ότι μπορεί προκείμενου να μην επιτρέψει στη σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Τότσικας να του πάρει τα πρωτεία.

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved