Παντελής Καναράκης: «Ολα τα ελαττώματα μου προσπαθώ να τα διορθώσω»
Showbiz

Παντελής Καναράκης: «Ολα τα ελαττώματα μου προσπαθώ να τα διορθώσω»

Ο ηθοποιός τα λέει… όλα και απαντάει με ειλικρίνεια. Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει για τον Παντελή Καναράκη η οικογένεια;

«Οσο και η ρίζα για ένα φυτό. Είναι δυνατόν να μην παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή κάποιου; Δεν γίνεται να ζούμε χωρίς οικογένεια. Εχουμε την ανάγκη της, είτε αυτή είναι εξ αίματος είτε με άλλον τρόπο» τόνισε στο Weekend.

-Ποια η άποψη σου για τις αισθητικές επεμβάσεις;

«Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει αυτό που τον κάνει να νιώθει καλά. Δεν έχω άποψη για το τι κάνει κάποιος είτε στο σπίτι του, είτε στο σώμα του, είτε στο πρόσωπο του. Ειλικρινά, δεν με αφορά.»

-Εχεις παραδεχτεί ότι είσαι πολύ εκδικητικός... Το θεωρείς αρνητικό αυτό και θες να το καταπολεμήσεις;

«Ολα τα ελαττώματα μου προσπαθώ να τα διορθώσω. Αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Εκδικητικός είμαι με την έννοια πως ό,τι κι αν μου συμβεί-και με πληγώσει, δεν μπορώ εύκολα να το ξεχάσω και θέλω να δείξω την ενόχληση μου. Δεν θα βγάλω και τα μαχαίρια από το συρτάρι...»

-Εχεις σκεφτεί ποτέ να εγκαταλείψεις την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης;

«Ποτέ και για κανέναν λόγο..»

-Εχουμε δει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έχεις ευαισθησία σε θέματα που αφορούν ζώα...

«Είναι απίστευτη η αγριότητα που δείχνει ο άνθρωπος, προς τα άλλα πλάσματα του πλανήτη, θεωρώντας τον εαυτό του ιδιοκτήτη. Ανήκω σε μια ομάδα, την Angels Team Athens που έχει δημιουργήσει με μεγάλο κόπο και αφοσίωση ο Παναγιώτης Μήλας και επεμβαίνει -με νόμιμο πανιά τρόπο- στην κακοποίηση ζώων από τους ιδιοκτήτες τους. Κάνουν σημαντικό έργο και χαίρομαι που με έναν πολύ μικρό τρόπο συμμετέχω κι εγώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved