Έλλη Τσιτσιπά: Το κορίτσι του «Φρανκενστάιν» αποκαλύπτεται
Showbiz

Έλλη Τσιτσιπά: Το κορίτσι του «Φρανκενστάιν» αποκαλύπτεται

Η Έλλη Τσιτσιπά έγινε γνωστή μέσα από τις διαφημίσεις γνωστής εταιρείας υποδημάτων. 

Το μοντέλο ετοιμάζεται ν’ ανοίξει τα φτερά του στην υποκριτική μέσα από την ταινία «Φρανκενστάιν» που επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη.

«Όταν μου πρότεινε το πρακτορείο μου να πάω στο δοκιμαστικό , δεν ήμουν σίγουρη αν το ήθελα. Η υποκριτική είναι ένα ξένο χωράφι. Παρ’ όλα αυτά , μπαίνοντας στη διαδικασία , είδα ότι είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον, γι’ αυτό και θέλησα να μυηθώ στην όλη ιστορία. Η ανακοίνωση της συνεργασίας με ανανέωσε, καθώς κάτι καινούργιο επρόκειτο να μου συμβεί» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε για την ταινία «Frankenstein REC»: «Η συγκεκριμένη ταινία, για την οποία κάνω πρόβες αυτή την εποχή, ελπίζω να μου ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του εξωτερικού. Θα ήθελα να μου γίνει κάποια πρόταση στην Αμερική, αφού επιδιώκω να βγω εκτός συνόρων, συνδυάζοντας τη μόδα με την υποκριτική. Στην Αμερική υπάρχουν καταπληκτικές σχολές, τις οποίες θα ήθελα να παρακολουθήσω».

Ο πατέρα της Έλλης είναι καρδιοχειρουργός και η μητέρα της ζωγράφος. Η ίδια επέλεξε να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό. «Μάλλον, είμαι από τις περιπτώσεις που λένε ότι κάποια πράγματα σαν να υπήρχαν γραμμένα στο DNΑ. Οι γονείς μου δεν είχαν κανένα ψώνιο να με δουν μοντέλο, όμως υπέκυψαν στις προσωπικές μου αναζητήσεις ή καλύτερα τις αποδέχτηκαν. Είχα τέτοια εμμονή που χτύπησα μόνη μου πόρτες. Μου έκλεισαν κάποιες, αλλά δεν έχασα το κουράγιο μου, γιατί πιστεύω πως αν θέλεις κάτι πολύ, επιμένεις και πετυχαίνεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved