Ερωτευμένη γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ έναν άνδρα»
Showbiz

Ερωτευμένη γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ έναν άνδρα»

Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει το πόσο ευτυχισμένη είναι στην προσωπική της ζωή με τον αγαπημένο της... 

Ο λόγος για την Τζένη Μελίτα η οποία δεν κρύβει το πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του επίσης παρουσιαστή Σπύρου Μαργαρίτη καθώς δηλώνει στη real: «Με τον Σπύρο είμαστε στην καλύτερη περίοδο της σχέσης μας. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ έναν άντρα. Είναι ο άντρας της ζωής μου και πιστεύω ότι η σχέση μας θα κρατήσει για πάντα». Το ίδιο, όμως, πιστεύει και ο σύντροφος της αφού κοινοί φίλοι του ζευγαριού δηλώνουν: «Ο Σπύρος είναι σίγουρος πως το μέλλον του είναι με την Τζένη. Είναι πολύ ευτυχισμένος μαζί της και, παρόλο που είναι σοβαρός και μετρημένος ως άνθρωπος δεν διστάζει να εκδηλώνει δημόσια την αγάπη του για εκείνη». Όσο για το πώς γνωρίστηκαν, η Τζένη για πρώτη φορά περιγράφει: «Γνωριστήκαμε στο κάστινγκ για ένα τηλεπαιχνίδι του Μega.Υποψήφιοι παρουσιαστές ήμασταν ο Σπύρος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κι εγώ. Όταν συνάντησα τον Σπύρο, του είπα: "Είσαι πιο ψηλός από κοντά". Και αυτός μου απάντησε; "Κι εσύ είσαι πιο γλυκιά από κοντά". Από εκείνη τη στιγμή αρχίσαμε να βγαίνουμε και καταλάβαμε ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον».

Το ερωτευμένο ζευγάρι σχεδιάζει να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ικαρία έπειτα από έναν αρκετά απαιτητικό χειμώνα. «Έχουμε και οι δύο την ανάγκη από ηρεμία και ξεκούραση γι' αυτό διαλέξαμε αυτόν, τον προορισμό», συμπληρώνει η γοητευτική παρουσιάστρια στη Real. Οσο για τα επαγγελματικά τπς σχέδια, η Τζένη Μελιτά δηλώνει ότι είναι ενθουσιασμένη από τη φετινή συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά και την υπόλοιπη ομάδα του «Πρωινού», αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο για τη νέα σεζόν, αφού βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου και η τράπουλα ανακατεύεται συνεχώς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved