Ζώζω Μεταξά: «Δεν ήμουν υπέρ η Κόνυ να γίνει ηθοποιός, όχι γιατί δεν έχει ταλέντο»
Showbiz

Ζώζω Μεταξά: «Δεν ήμουν υπέρ η Κόνυ να γίνει ηθοποιός, όχι γιατί δεν έχει ταλέντο»

Η Ζώζα Μεταξά μπήκε στον χώρο της υποκριτικής από τα 17 της χρόνια, ως χορεύτρια του Φώτη Μεταξόπουλου. 

Στην συνέχεια έκανε μαθήματα υποκριτικής, ενώ ασχολήθηκε και με το τραγούδι.

Η Κόνυ Μεταξά με πολυτάλαντη μητέρα και πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή δεν θα μπορούσε ν’ ασχοληθεί με κάτι άλλο.

Τα ίδια βήματα ακολουθεί και η κόρη σου, Κόνυ Μεταξά;

«Ναι, αυτό είναι αλήθεια, μου είπε για το θέατρο; κάτι που δεν ήξερα, γιατί νόμιζα ότι θα πάει στην Αμερική. Ήμουν το τελευταίο άτομο πού έμαθε ότι θα γίνει ηθοποιός, δεν ήμουν υπέρ, όχι γιατί θεωρώ ότι το παιδί μου δεν έχει ταλέντο, όπως έχει ταλέντο και στη ζωγραφική, και ήταν στο δίλημμα τι να ακολουθήσει. Ζωγράφος είναι η μαμά μου, ζωγραφίζω κι εγώ, οπότε είναι οικογενειακό»

Με μπαμπά τον Λευτέρη Πανταζή και μητέρα εσένα, δεν ήταν μονόδρομος η επαγγελματική της πορεία;

«Μου είπε η Κόνυ: «Εγώ τι φταίω που κοιμόμουν μέσα στο καμαρίνι;». Την είχα μαζί μου στο θέατρο, ειδικά στις διπλές παραστάσεις που ήταν Σαββατοκύριακο και δεν είχε σχολείο. Είχα την πολυτέλεια να ξεκινάει το θέατρο τις ώρες που κοιμόταν η μικρή, οπότε δεν έχω χάσει στιγμές από το μεγάλωμα της. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει τόσο, ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί με την κόρη μου, ένα παιδί είχε, ένα άλλο παιδί. Της αρέσει που έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας, και μάλιστα μου λέει ότι δεν θέλει να κάνει παιδί και να έχει μεγάλη διαφορά , ηλικίας, μπορώ να την καταλάβω καλύτερα σε μερικά πράγματα»

Φαντάζεσαι να γίνεις σε μικρή ηλικία γιαγιά;

«Μακάρι. Ακόμα και να ήμουν ήδη, δεν θα με πείραζε καθόλου. Γιατί να με τρομάξει; Είναι φυσιολογικό, μακάρι να γίνω γιαγιά» δήλωσε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved