Αθερίδης-Καρύδη: Dolce Vita στην Κρήτη (φωτό)!
Showbiz

Αθερίδης-Καρύδη: Dolce Vita στην Κρήτη (φωτό)!

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη είναι μαζί 14 ολόκληρα χρόνια, όμως όποτε κι αν τους δει κανείς μαζί, μοιάζουν σαν να έσμιξαν μόλις πριν από λίγους μήνες.

Και μπορεί οι δυο τους να μην αναφέρονται ποτέ στα προσωπικά τους όμως κάθε κίνησή τους, κάθε αστείο που κάνουν ο ένας στον άλλον, κάθε γλυκιά ή πονηρή ματιά που ανταλλάσσουν, όλα μαρτυρούν ότι το μυστικό της ευτυχίας τους κρύβεται στον μεγάλο έρωτα που βιώνουν. Έναν έρωτα που πλέον μπορούν να ζήσουν ανενόχλητοι, αφού ολοκλήρωσαν τη μεγάλη περιοδεία που είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Άφησαν για το τέλος την όμορφη Κρήτη, όχι μόνο για να βρεθούν στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της (Χανιά, Σητεία, Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα) και να παίξουν στην παράστασή τους «Το ψέμα», αλλά και επειδή ήθελαν να αφιερώσουν λίγο χρόνο στην προσωπική τους ξεκούραση για να ξεκινήσουν από εκεί τις φετινές διακοπές τους. Και πέρασαν σούπερ! Στην Ελούντα, το ζευγάρι απομονώθηκε για να ηρεμήσει, να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί μετά από μια σχεδόν εξαντλητική περιοδεία. Κανένας από τους δυο βέβαια, δεν παραπονιέται, καθώς τόσο ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, όσο και η εντυπωσιακή ηθοποιός λατρεύουν τη δουλειά τους και «δίνονται» πολύ σε αυτήν. Λίγη ξεκούραση, όμως ήταν αναγκαία και αυτό έκαναν, απολαμβάνοντας τις ανέσεις του ξενοδοχείου «Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel», στο οποίο, κατέλυσαν για λίγες ημέρες την περασμένη εβδομάδα. Και δεν περιορίστηκαν μόνο εκεί, αλλά έκαναν βουτιές στις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής, απόλαυσαν φρέσκο ψάρι και καλό κρητικό κρασί σε όμορφα ταβερνάκια δίπλα στη θάλασσα και πέρασαν τα βράδια τους κάνοντας περιπάτους στη γραφική Ελούντα.

Επόμενος σταθμός τους ήταν το καταφύγιό τους η Αίγινα. Εκεί απομονώνονται για να ξεκουραστούν στα διαλείμματα από τη δουλειά, εκεί καταλήγουν κάθε καλοκαίρι μετά από έναν εξαντλητικό χειμώνα. Η ηθοποιός συνηθίζει να ανοίγει τις πόρτες του σπιτιού της κάθε Αύγουστο για τους φίλους της και συχνά αυτό μετατρέπεται σε... σκηνή θεάτρου, αφού από την καταπληκτική βεράντα του περνούν μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της υποκριτικής. Εχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύντροφο της ζωής της περνούν όμορφες στιγμές άλλοτε με φίλους και άλλοτε μόνοι, μένοντας μακριά από κοσμικότητες ή άσκοπες νυχτερινές εξόδους, σε στέκια του όμορφου νησιού του Σαρωνικού, σύμφωνα με τη Real. Εκεί θα παραμείνουν για αρκετές ακόμα ημέρες, καθώς έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεση τους μέχρι την έναρξη της χειμερινής θεατρικής σεζόν. Στις 12 Οκτωβρίου κάνουν πρεμιέρα στο «Μικρό Παλλάς» με το πολύ επιτυχημένο έργο «Το ψέμα» και έτσι δεν έχουν κανέναν λόγο να βιάζονται για την επιστροφή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved