Πλάκα-Τακάς: Έτσι γιόρτασαν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους στο μέρος όπου γνωρίστηκαν!
Showbiz

Πλάκα-Τακάς: Έτσι γιόρτασαν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους στο μέρος όπου γνωρίστηκαν!

Έναν χρόνο µαζί κλείνουν η Πηνελόπη Πλάκα και ο αγαπηµένος της, ο επιχειρηµατίας Νικόλας Τακάς.

Η όµορφη ηθοποιός και ο γοητευτικός σύντροφός της, σύµφωνα µε τη Real γιόρτασαν την πρώτη επέτειο αυτής της τόσο όµορφης σχέσης τους στη Χαλκιδική, το µέρος όπου «άνθισε» το ειδύλλιό τους.
«∆ιανύουν µία από τις οµορφότερες περιόδους της ζωής τους», αποκαλύπτει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού και συµπληρώνει: «Αποφάσισαν να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους στο µέρος που ερωτεύτηκαν, στο µέρος που συνειδητοποίησαν ότι ο ένας βρήκε στον άλλον το άλλο του µισό». Η Πηνελόπη Πλάκα και ο Νικόλας Τακάς απολαµβάνουν το καλοκαίρι τους στη Σιθωνία. Επισκέπτονται απόµερες παραλίες του δεύτερου «ποδιού» της πανέµορφης Χαλκιδικής µε το σκάφος του επιχειρηµατία και περνούν πολύτιµο χρόνο µαζί, µιας και ο χειµώνας που πέρασε ήταν και για τους δύο πολύ απαιτητικός. Η όµορφη ηθοποιός είχε γυρίσµατα για την επιτυχηµένη καθηµερινή σειρά «Οι συµµαθητές», ενώ και ο επιχειρηµατίας είχε αυξηµένες υποχρεώσεις, καθώς είναι αντιπρόεδρος σε µία από τις µεγαλύτερες θερµοκοιτίδες επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη που επενδύει σε τεχνολογίες αιχµής. Μάλιστα, όλο τον περασµένο χειµώνα ο Νικόλας Τακάς µοίραζε τον χρόνο του ανάµεσα στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, για να περνάει όσο περισσότερο χρόνο µπορούσε µε την αγαπηµένη του.
«Απολαµβάνουν το καλοκαίρι τους σαν µικρά παιδιά. Ζουν την απόλυτη ευτυχία. Είναι πολύ ερωτευµένοι», αποκαλύπτει η ίδια πηγή.
Οι δυο τους θα συνεχίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Χαλκιδική, καθώς µε το σκάφος του επιχειρηµατία θα επισκεφτούν και τις καταγάλανες παραλίες της Κασσάνδρας, για να θυµηθούν τις πρώτες ηµέρες του έρωτά τους. Ενός παθιασµένου έρωτα, που ξεκίνησε από µια πολύ δυνατή φιλία, όταν τον Αύγουστο του 2016 οι δυο τους απολάµβαναν τις βουτιές τους σε γνωστό beach bar στο Πολύχρονο της Χαλκιδικής. Τότε κανείς δεν φανταζόταν την εξέλιξη που θα είχε αυτό το ειδύλλιο και πλέον όσοι τούς γνωρίζουν προσωπικά µιλούν για ένα ζευγάρι που η ευτυχία του θα ολοκληρωθεί µε τον καλύτερο τρόπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved