«Δεν θα ήθελα να αφήσω το θέατρο, θα ήθελα όµως να πηγαίνω στο κτήμα μου στη Μάνη όλο πιο συχνά»
Showbiz

«Δεν θα ήθελα να αφήσω το θέατρο, θα ήθελα όµως να πηγαίνω στο κτήμα μου στη Μάνη όλο πιο συχνά»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης με τη Βίκυ Σταυροπούλου έχουν δημιουργήσει το δικό τους επίγειο παράδεισο στη Μάνη και ο ίδιος μιλάει με πολλή αγάπη γι' αυτό. 

Ξέρω πως µε κάθε ευκαιρία που έχεις «αποδράς» από το κέντρο και πηγαίνεις στον χώρο που έχετε φτιάξει µε τη Βίκυ Σταυροπούλου. Θα µπορούσες να σε φανταστείς να ζεις µόνιµα εκεί και να αφήνεις το θέατρο ή όχι;

Ναι, πραγµατικά, µόλις έχω έστω µια µικρή ευκαιρία φεύγω για τη Μάνη. Είναι ένα µαγικό µέρος το «Εuphoria», ένα µέρος που σε... καθαρίζει από κάθε µαύρη ενέργεια. Ενα µικρό κτήµα, τέσσερα στρέµµατα, µε πέντε µικρά σπίτια κι έναν κήπο που έχει τα πάντα. Ολων των ειδών τα φρούτα: από σύκα µέχρι κεράσια, φράουλες και βατόµουρα, µποστάνια µε σπόρους από τον Πελίτι, όλα βιολογικά χωρίς χηµικά. Με τον ήλιο και το νερό της Μάνης και την αγάπη µας, από τη στιγµή που τα φυτέψαµε µέχρι τώρα, που τα βλέπουµε κάθε χρόνο να µεγαλώνουν και να µας γεµίζουν καρπούς! Λυπάµαι από τη µια που δεν είµαι συνεχώς εκεί, αλλά χαίροµαι που όλοι όσοι το επισκέπτονται για διακοπές µόνο χαρά παίρνουν εκεί. Οχι, δεν θα ήθελα να αφήσω το θέατρο, θα ήθελα όµως να έχω τις ευκαιρίες να πηγαίνω εκεί όλο πιο συχνά.

Τι σε έµαθε το θέατρο στο πέρασµα του χρόνου; Ηταν πιο πολλά τα «χάδια» ή τα «χαστούκια» που έλαβες στο «ταξίδι» σου;

Μιλάς για την παρασκηνιακή συµπεριφορά! Ναι, όπως όλοι ξέρουµε, η ζωή και οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολες, όποια δουλειά κι αν κάνεις. Και χάδια πήρα κι έδωσα, και χαστούκια πήρα κι έδωσα, και πορεύοµαι ελπίζοντας πάντα στο καλύτερο για το υπόλοιπο «ταξίδι».

Μιας και ο λόγος για... ταξίδια, βρίσκεστε σε περιοδεία µε το «Για όνοµα». Πόσο δύσκολο είναι το να γυρνάς σε όλη την Ελλάδα και πόσο παρηγορητικό το ότι έχετε φτιάξει µια δυνατή παρέα;

Εµένα µου αρέσει πάντα πολύ η διαδικασία της περιοδείας. Κάθε µέρα άλλη πόλη, συναντιέσαι µε ένα κοινό που δεν έχεις την ευκαιρία να δεις στο θέατρο. Μου αρέσει πολύ το ταξίδι µε αυτοκίνητο -όταν οδηγώ εγώ- και χαίροµαι µε την επαναβεβαίωση ότι ζούµε στην πιο ωραία χώρα του κόσµου - αν και κάνουµε ό,τι µπορούµε για την «καταστρέψουµε», εκείνη επιµένει να µας συστήνει τις απίθανες οµορφιές της. Αρα δεν χρειάζοµαι παρηγοριά (σ.σ.: γελάει). Παρηγοριά θα χρειαζόµουν αν ζούσα αυτή την περιοδεία µε ανθρώπους που δηµιουργούσαν προβλήµατα στην παράσταση και σ’ εµένα. ∆όξα τω Θεώ, όλα καλά µε τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Φάνη Μουρατίδη, τον Αντώνη Λουδάρο και τη Μαρία Κωνσταντάκη.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved