Η έξοδος του γιου της Ελένης, το ποστ της πεθεράς της και ο χωρισμός γνωστής παρουσιάστριας
Showbiz

Η έξοδος του γιου της Ελένης, το ποστ της πεθεράς της και ο χωρισμός γνωστής παρουσιάστριας

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καλύτερη φάση του καλοκαιριού όμως εσείς παραμένετε πιστοί στο gossip-tv.gr και ιδού τα θέματα που βρέθηκαν στο top five την εβδομάδα που μας πέρασε.

Πρώτο θέμα στις επιλογές σας ήταν η ανάρτηση της πεθεράς της Ελένης στο instagram και η αντίδραση της παρουσιάστριας. Η κυρία Λιλίκα πόσταρε μία εικόνα που απεικόνιζε το απέραντο γαλάζιο και η Ελένη ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να της πατήσουν like.

Αμέσως μετά επιλέξατε έναν χωρισμό. «Αν έχεις μια σχέση και πάει καλά, αυτή είναι η λογική ότι θα προχωρήσεις να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Ε δεν προχώρησε. Δεν είμαι και πολύ υπέρ του γάμου, ούτε των παιδιών αν και τα λατρεύω» είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα!

Σκυτάλη πήρε το πρόσωπο που θα είναι στο πάνελ της νέας εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα. H εκπομπή του θα λέγεται “Φιλαράκια” και ένα πρόσωπο που είναι σε συζητήσεις για να βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής του Λιάγκας είναι και ο Αντώνης Βλοντάκης

Τέταρτο θέμα στις προτιμήσεις σας ήρθε η έξοδος του γιου της Ελένης με τον αδερφό της. Θείος και ανιψιός κάνουν μαζί διακοπές και απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Τέλος στο νούμερο πέντε επιλέξατε τo συγκλονιστικό μήνυμα της ηθοποιού για τον καρκίνο. Ο λόγος για την Leah Bracknell, που δίνει τη μάχη της για τη ζωή και έγραψε στο facebook της «πάρε μακριά τον πόνο» και σε άλλη ανάρτησή της ευχαρίστησε τους πάντες για τη στήριξη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved