Μαίρη Συνατσάκη: Στα χνάρια του ηθοποιού συντρόφου της, πέρασε από δοκιμαστικό για τηλεοπτική σειρά!
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Στα χνάρια του ηθοποιού συντρόφου της, πέρασε από δοκιμαστικό για τηλεοπτική σειρά!

O έρωτας της... έδωσε φτερά για να αναζητήσει την τύχη της σε ένα άλλο καλλιτεχνικό σύµπαν, αυτή τη φορά στην υποκριτική. Ο λόγος για τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία δείχνει αποφασισµένη να ακολουθήσει τα χνάρια του συντρόφου της Σπύρου Χατζηαγγελάκη και να δοκιµάσει τις δυνάµεις της ως ηθοποιός.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Real, η όµορφη παρουσιάστρια πέρασε πριν από λίγες ηµέρες από δοκιμαστικό για τη νέα σειρά του Βασίλη Θωµόπουλου µε τίτλο «Κάτι χωρισµένα παλικάρια», που θα προβάλλεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1. Πρόκειται για τη µεταφορά ξένου φορµάτ και συγκεκριµένα της πολύ επιτυχηµένης σειράς στη Χιλή «Separados», την οποία διασκευάζει η συνεργάτις του γνωστού σκηνοθέτη, Βίκυ Αλεξοπούλου. Μέχρι στιγµής, για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν κλείσει ο Κώστας Κόκλας και η Βασιλική Ανδρίτσου, ενώ συζητούν, σύµφωνα µε πληροφορίες, οι Μάριος Αθανασίου, Αντώνης Καρυστινός και Νίκη Λάµη. Και δεν αποκλείεται να δούµε και τη Μαίρη Συνατσάκη σε ρόλο-κλειδί στη σειρά, η ιστορία της οποίας περιστρέφεται γύρω από τέσσερις άντρες, οι οποίοι θέλουν να αλλάξουν για πάντα τη ζωή τους, δίνοντας τέλος σε χρόνιες καταστάσεις που τους κούραζαν.
∆εν είναι η πρώτη φορά που η Μαίρη Συνατσάκη επιχειρεί να διεισδύσει στον κόσµο της υποκριτικής. Πήρε το... µικρόβιο το 2014 όταν άρχισε να παρακολουθεί µαθήµατα στη θεατρική οµάδα Bijoux de kant. Σχεδόν έναν χρόνο µετά, αποφάσισε να ανέβει στο θεατρικό σανίδι για την παράσταση «Αχ!», της συγκεκριµένης θεατρικής οµάδας στο ∆ηµοτικό Θέατρο του Πειραιά, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σκουρλέτη και µε συµπρωταγωνιστές τη Λένα ∆ροσάκη, τον ∆ηµήτρη Μοθωναίο και την Κατερίνα Μισιχρόνη.
Η Μαίρη είχε δώσει επί σκηνής τον καλύτερό της εαυτό, ένεκα όµως των πολλών επαγγελµατικών υποχρεώσεών της εκείνη την εποχή µε την τηλεόραση... ανέκοψε ταχύτητα για τη νέα καριέρα που ανοιγόταν µπροστά της ως ηθοποιού. Τώρα όµως που στον ορίζοντα δεν διαφαίνεται άµεσα κάποια νέα δουλειά στη µικρή οθόνη, η Μαίρη αποφάσισε να ασχοληθεί µε τον χώρο αυτό που έχει λατρέψει ακόµα περισσότερο µέσα από τα µάτια τού εδώ και περίπου δύο χρόνια συντρόφου της. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, την έχει µυήσει για τα καλά στην τέχνη του, την οποία υπηρετεί µε πολύ σεβασµό και µεράκι. «Το θέατρο αντλεί από τη ζωή, το θέατρο µιλάει για τη ζωή, το θέατρο αφορά τη φύση του ανθρώπου και είναι πανανθρώπινο. Ο ηθοποιός αυτό που δεν σταµατάει ποτέ να κάνει είναι να κοιτάει βαθιά µέσα του, να ανακαλύπτει καλύτερα τον εαυτό του και τα καλά κρυµµένα µυστικά της προσωπικής του ύπαρξης. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να µιλήσεις για τη ζωή. Αναπόφευκτα, λοιπόν, επηρεάζονται οι σκέψεις σου και ο χαρακτήρας σου. Γίνεσαι περισσότερο “εσύ”», είχε πει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη, µιλώντας για τη µεγάλη του αγάπη. Και φαίνεται πως αυτή την αγάπη του την έχει µεταδώσει και στη σύντροφό του, µε την οποία διανύουν µία από τις καλύτερες φάσεις της σχέσης τους. Εχοντας µόλις επιστρέψει από τις διακοπές τους στη Μύκονο, απολαµβάνουν ευτυχισµένοι το υπόλοιπο του καλοκαιριού, κρατώντας όµως χαµηλούς τόνους, παρότι υπηρετούν και οι δύο επαγγέλµατα που εκ των πραγµάτων προσελκύουν τα φώτα της δηµοσιότητας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved