Ευγενία Σαμαρά-Γιάννης Ποιμενίδης: Το πιο όμορφο καλοκαίρι τους
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά-Γιάννης Ποιμενίδης: Το πιο όμορφο καλοκαίρι τους

Την απόλυτη ευτυχία ζουν η Ευγενία Σαμαρά και ο αγαπηµένος της Γιάννης Ποιμενίδης.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός, που ξεχώρισε αµέσως από τη συµµετοχή της στους «Ράδιο Αρβύλα», και ο γοητευτικός σύντροφός της και πρωταγωνιστής της πετυχηµένης τηλεοπτικής σειράς «∆ίδυµα φεγγάρια», σύµφωνα µε τη Real, περνούν το πιο όµορφο καλοκαίρι τους στη Χαλκιδική παρέα µε αγαπηµένους τους φίλους.
Ο φωτογραφικός φακός, µάλιστα, «συνέλαβε» το ερωτευµένο ζευγάρι να απολαµβάνει γνήσιες µεσογειακές γεύσεις σε γνωστό beach bar-restaurant στο Πολύχρονο Χαλκιδικής. «Ηταν πολύ διαχυτικοί µεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέµµατα των λουοµένων», αποκαλύπτει αυτόπτης µάρτυρας του εστιατορίου και καταλήγει: «Αφού έκαναν το µπάνιο τους στα καταγάλανα νερά της Κασσάνδρας, αργά το απόγευµα, απόλαυσαν και τις υπέροχες γαστρονοµικές δηµιουργίες του εστιατορίου».
Παρέα µε το ερωτευµένο ζευγάρι ήταν η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ντορέττα Παπαδηµητρίου µε τους δύο γιους της, ο πρώην σύζυγος της Πάολα, Φώτης Ζογλοπίτης, η επιχειρηµατίας και συγγραφέας Κατρίνα Τσάνταλη και ο γνωστός make up artist Σπύρος Σαµοΐλης.
Μπορεί η Ευγενία Σαµαρά και ο Γιάννης Ποιµενίδης να αποφεύγουν συστηµατικά τα «φώτα» της δηµοσιότητας, καθώς θέλουν να κρατούν χαµηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και να απασχολούν µόνο µε τα επαγγελµατικά τους, ωστόσο η κοινή εµφάνιση του ζευγαριού στις «ρίζες» τις όµορφης Θεσσαλονικιάς ηθοποιού αποδεικνύει πόσο σοβαρά είναι τα πράγµατα µεταξύ τους.
Έπειτα από έναν δύσκολο και απαιτητικό χειµώνα, καθώς η όµορφη ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην επιτυχηµένη τηλεοπτική σειρά της Αννας Αδριανού «9 µήνες» και ο Γ. Ποιµενίδης στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «∆ίδυµα φεγγάρια», συνεχίζουν για λίγες ηµέρες ακόµη τις διακοπές τους στην πανέµορφη Χαλκιδική.
Σύντοµα ο γοητευτικός ηθοποιός θα επιστρέψει στην Αθήνα για τα γυρίσµατα της νέας καθηµερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή», όπου θα συµπρωταγωνιστεί µε τη Μαρία Λεκάκη και τον Αποστόλη Τότσικα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσµατα της τηλεοπτικής σειράς «Εκδροµή», όπου και συµπρωταγωνιστούσαν. ∆εν άργησαν να συνειδητοποιήσουν ότι ο ένας συµπληρώνει τον άλλον, όταν η δυνατή φιλία που τους ένωνε εξελίχθηκε σε έναν παθιασµένο έρωτα, µε τη συγκατοίκηση του ζευγαριού στο Νησί της Αφροδίτης όπου βρίσκονταν και οι δύο για γυρίσµατα, να επισφραγίζει µε τον καλύτερο τρόπο τη σχέση τους. Σήµερα, οι δυο τους µετρούν δύο ολόκληρα χρόνια µαζί και -όπως όλα δείχνουν- το µέλλον κρύβει σίγουρα ευχάριστες εξελίξεις σε αυτήν την τόσο όµορφη και ροµαντική σχέση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved