Κωνσταντάκη: «Αν έβλεπα την προσωπική μου ζωή σ' ένα περιοδικό, δεν θα αισθανόμουν καλά»
Showbiz

Κωνσταντάκη: «Αν έβλεπα την προσωπική μου ζωή σ' ένα περιοδικό, δεν θα αισθανόμουν καλά»

Η Μαρία Κωνσταντάκη σε συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική της ζωή και την επιλογή της να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ποια φάση περνάς αυτόν τον καιρό στη ζωή σου;

«Είμαι τυχερή και ευγνώμων, γιατί πάντα είμαι σε πολύ καλές συνεργασίες τηλεοπτικά, θεατρικά, ραδιοφωνικά δεν υπήρχαν ίντριγκες και περνάμε ωραία. Είμαι υγιής όπως και οι δικοί μου άνθρωποι»

Δεν έχεις αντιμετωπίσει ίντριγκες και τρικλοποδιές;

«Όχι ή έχει γίνει κάτι που δεν το έχω αντιληφθεί... αλλά θα ίο είχα καταλάβει. Έχω υπάρξει τρομερά τυχερή και σταυροκοπιέμαι γι' αυτό. Επειδή οι συνθήκες με τους ανθρώπους είναι πολύ ωραίες, ακριβώς για το λόγο αυτό δεν μου φαίνεται η δουλειά ότι είναι... δουλειά, περνάει έτσι ο χρόνος. Πέρασα μια δύσκολη στιγμή πριν από χρόνια, όταν είχα μάθει κάτι πολύ άσχημο σε προσωπικό επίπεδο, που είχε να κάνει με την υγεία κάποιου δικού μου ανθρώπου και μία ώρα μετά έπαιζα κωμωδία επάνω στη σκηνή.

Κρατάς «κλειδωμένη» την προσωπική ζωή σου...

«Ναι, ισχύει ότι την κρατάω «κλειδωμένη». Η όλη ιστορία της δημοσιότητας μου ήρθε πολύ μεγάλη και δεν βρίσκω καμία ουσία να απασχολώ με κάτι άλλο έκτος από τη δουλειά μου. Κάποια πράγματα τα κρατάω πολύ καλά φυλαγμένα, γιατί είναι προσωπικά. Επίσης, κάποια πράγματα αλλάζουν. Μπορεί να είμαι πολύ ερωτευμένη και να το πω και μετά να τελειώσει... τότε τι θα πω; Ότι δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή; Κάποια κομμάτια πρέπει να τα διαφυλάσσει, γιατί προφυλάσσει τον εαυτό σου, να είσαι πιο συνεπής και πιο σταθερή σε αυτό που δηλώνεις και είσαι. Ο καθένας κάνει αυτό για το οποίο κοιμάται καλά το βράδυ. Αν έβλεπα την προσωπική μου ζωή σ' ένα περιοδικό, δεν θα αισθανόμουν καλά, αλλά αμήχανα, για μένα και-τον άνθρωπο μου, γιατί τις περισσότερες φορές επιλεγώ και με επιλέγουν άνθρωποι εκτός χώρου. Έπειτα ο άλλος δεν επιλέγει να γίνεται θέμα συζήτησης ξαφνικά».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved