Βγήκε στο πανηγύρι με τουαλέτα Versace
Showbiz

Βγήκε στο πανηγύρι με τουαλέτα Versace

Διαθέτει μια μεγάλη γκαρνταρόμπα και αποκαλύπτει πως έχει τραγουδήσει σε πανηγύρι φορώντας τουαλέτα Versace!

Ήσασταν από τις λίγες Ελληνίδες που φορούσατε ρούχα ξένων οίκων μόδας, έτσι δεν είναι;
«Και στην Ελλάδα, όμως, έχουμε πολύ καλούς σχεδιαστές, όπως ο συγχωρεμένος Μιχάλης Ασλάνης, ο Μάκης Τσέλιος, ο Πάρις Βαλταδώρος που δουλεύει με ξένες προδιαγραφές και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους ξένους. Βέβαια, έχω φορέσει πολύ ωραία φορέματα των Versace, Valentino, Escada, Oscar de la Renta, για τα οποία ταξίδευα στο εξωτερικό», λέει η Κατερίνα Στανίση.

Τότε ήταν διαφορετικά τα πράγματα, πιο φαντεζί...
«Η πίστα θέλει τη λάμψη της, εδώ που τα λέμε, αλλά εξαρτάται κι από το μαγαζί. Εμένα, βέβαια, δεν μ' ενδιαφέρει, και στο πανηγύρι να πάω, θα φορέσω το φόρεμα που μου αρέσει. Κάποιες βγαίνουν και τραγουδούν εκτός έδρας με τα ρούχα του ταξιδιού. Δεν μ' αρέσει αυτό. Δεν είναι κόσμος αυτός; Μόνο για τις μεγάλες πίστες τις έχουμε τις τουαλέτες; Εγώ μια φορά σε πανηγύρι έβαλα φουστάνι με ουρά!»

Εχετε φορέσει, δηλαδή, σε πανηγύρι Versace και De la Renta;
«Φυσικά! Τι θα κάνουμε; Μαζί μας θα τα πάρουμε; Τα έχουμε χρυσοπληρώσει και πρέπει να τα φορέσουμε. Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτό, μ' αρέσει το καλό ντύσιμο. Κάθε δουλειά έχει και τα δικά της. Να μη βάλεις ένα ωραίο φόρεμα για να τιμήσεις τον κόσμο; Τη δουλειά δεν πρέπει να τη βλέπεις σαν αρπαχτή, γιατί εκεί είναι το ψωμί σου. Τώρα κάποιοι μπορούν να πουν ότι είμαι σκληρή. Οχι, είμαι απλά δίκαιη», εξομολογείται η Κατερίνα Στανίση στην εφημερίδα espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved