Η εξομολόγηση γνωστής τραγουδίστριας: «Έχω επιλόχειο κατάθλιψη και μετά βίας κουνώ τα πόδια μου»
Showbiz

Η εξομολόγηση γνωστής τραγουδίστριας: «Έχω επιλόχειο κατάθλιψη και μετά βίας κουνώ τα πόδια μου»

Η τραγουδίστρια μεγάλωσε με ένα όνειρο, να γίνει μητέρα αλλά αυτό που δεν περίμενε ποτέ η ίδια, ήταν η επιλόχειος κατάθλιψη.

«Υπάρχουν μέρες που είμαι εξουθενωμένη σε σημείο που δεν μπορώ να κουνηθώ», εξηγεί η γνωστή τραγουδίστρια αποκλειστικά στο People.com, η οποία ακόμα παλεύει με την επιλόχειο κατάθλιψη 14 μήνες μετά την γέννηση της κόρης της Onyx Solace. «Ως παιδί, φανταζόμουν να έχω παιδιά και να έχω έναν εκπληκτικό σύντροφο. Αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που πραγματικά ποτέ δεν περίμενα να μου συμβεί!».
Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια είχε την πρώτη της εμπειρία με την επιλόχειο κατάθλιψη μετά τη γέννηση του τώρα 6½ ετών γιου της Ever Imre. Αμέσως άρχισε να αισθάνεται τα συμπτώματα της διαταραχής, συμπεριλαμβανομένου του έντονου φυσικού πόνου, της αϋπνίας, του λήθαργου και των "φρικιαστικά τρομακτικών" οραμάτων της οικογένειάς της να βλάπτεται όμως ακόμη και με αυτά τα συμπτώματα η κατάθλιψη διαγνώστηκε 16 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved