Μια χορογραφία από την Κλέλια Πανταζή μόνο για τα παιδιά της «Eλπίδας»
Showbiz

Μια χορογραφία από την Κλέλια Πανταζή μόνο για τα παιδιά της «Eλπίδας»

Στο πλευρό του Συλλόγου «Eλπίδα» για την 1η καλοκαιρινή κατασκήνωση αποθεραπευμένων παιδιών από νεοπλασματικές ασθένειες βρέθηκαν πριν από μερικές ημέρες οι Ολυμπιονίκες μας μαζί με παλαίμαχους παίκτες του Ολυμπιακού. Ανάμεσα τους και η Κλέλια Πανταζή η οποία μίλησε στο SportsRadar για την εμπειρία της δίπλα στα παιδιά που έχουν δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής τους και βγήκαν νικητές.

«Εμένα με κάλεσαν να πάω ώστε κάνω ρυθμική στα παιδιά και να καταλάβουν πως τώρα που έχουν νικήσει τη μάχη μπορούν να ασχοληθούν ξανά με τον αθλητισμό, πως μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως όλα τα παιδιά. Είχαμε πάρει μαζί τα όργανα της ρυθμικής, κορμάκια, κάναμε μια χορογραφία και την έμαθαν», ανέφερε αρχικά η 32χρονη Ολυμπιονίκης
«Ήταν συγκινητικό γι’ αυτά τα παιδιά που γνώριζαν Ολυμπιονίκες, ένιωθαν χαρά, αλλά για εμάς ήταν μεγαλύτερη. Όπως τους είπαμε εμείς κερδίσαμε μια Ολυμπιάδα εσείς όμως δώσατε τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής σας και τα καταφέρατε. Αυτά τα παιδάκια πριν από δέκα μέρες είχαν κάνει την τελευταία τους θεραπεία και ήταν χαρούμενα που είχε τελειώσει η περιπέτεια τους και βρίσκονταν στο ράντσο για να κάνουν δραστηριότητες. Έχουν εθελοντές και γιατρούς για οτιδήποτε χρειαστούν και είναι μια όμορφη εμπειρία που κράτησε μερικές ημέρες. Εύχομαι να ξαναγίνει».
Διαβάστε περισσότερα μόνο ΕΔΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved